CRÒNIQUES 12-11-2017

 

  • Cap de setmana amb molta activitat el que va viure el Club el 11-11-2017.
  • Quasi tots els equips van disputar els seus partits a casa, tots menys el SENIOR FEMENÍ i l’ ALEVÍ i BENJAMÍ MIXTES que descansaven.

 

Els resultats van ser prou variats.

Per part de l’ INFANTIL MASCULÍ, el primer equip en posar-se a jugar aquest cap de setmana, el resultat va ser desfavorable per als interessos del club (BENICARLÓ 24- VILA-REAL 31) però l’entrega i el pundonor dels xavals van ser incommensurables davant d’un rival més experimentat. Amb eixes ganes segur que les victòries arribaran prompte. Per part del BENICARLÓ van jugar: Lucho, Endika, Jonathan (11 gols), Erik, Isaac (2 gols), Lluc (6 gols), Michael (3 gols) i Iñaki (3 gols).

 

A continuació va ser el torn del CADET FEMENÍ. Les nostres xiques, després de dues setmanes de descans els tocava tornar a la competició contra el líder, que va demostrar perquè no ha perdut cap punt encara. BENICARLÓ 4- VILA-REAL 26. Per part del BENICARLÓ van jugar: Alba, Raquel, Candela, Ana (1 gol) Rita (3 gols), Judit, Irene i Iratxe.

 

Els següents en posar-se en acció van ser dos equips al mateix temps en diferents pistes: els JUVENILS MASCULINS en la pista interior i el CADET MASCULÍ  en la pista exterior.

El CADET MASCULÍ guanyava amb rotunditat el seu compromís(BENICARLÓ 40- VILA-REAL 29)mantenint el seu ritme de victòries. El partit va estar força entretingut a pesar del vent que va bufar, veient-se accions i jugades de molt de merit, tant en atac com en defensa. Per part del BENICARLÓ van jugar: Alex (11 gols), Alejandro, Borja, Juan (1 gol), Mohamed (3 gols), Pau (6 gols), Jonathan (1 gol), Pol, Ciro (5 gols), Dani (4 gols), Leo, Martí i Joel (9 gols)

Per la seua part, el JUVENIL MASCULÍ perdia contra el FLORIDA B (BENICARLÓ 30- FLORIDA 35) en un partit on els dos equips van anant alternant-se en el marcador i, al final, el resultat va ser favorable als valencians. Va jugar bé el Benicarló però va acabar pagant car la precipitació en atac. Anim i a seguir entrenant per a aconseguir un resultat més positiu la propera setmana. Per part del BENICARLÓ van jugar: Quico i Bruno en la porteria, Angel (3 gols), Iker (10 gols), Andreu, Joan, Jordi (2 gols), Raül (7 gols), Bassi, Fran (2 gols) i Nacho (6 gols). Cal lamentar la lesió que va patir Raül i esperem la seua prompta recuperació.

 

Al final del dia va jugar el SENIOR MASCUÍ que guanyava el seu primer partit en casa (BENICARLÓ 27- NULES 21). Els caduferos van anar per davant durant tot el partit, però no va ser fins al final de la segona part que no va aconseguir agafar un avantatge prou tranquil·litzador. Per part del Benicarló van jugar: Javi i Josep a la porteria, Victor (4 gols), Fede (2 gols), Alex (4 gols), Popa, Rubén (2 gols), Sergi, Marcos (5 gols), Pedro (2 gols), Kevin (4 gols), Pop (3 gols) i Soriano (1 gol).