NOTA DE PREMSA
 

Dijous 10 a la nit Alba Prades va ser proclamada com a reina de les festes de Portell acompanyada per la seua cort d’honor. Alba va estar acompanyada per Lorena Folch, Maria Querol, Cristina Bono i Claudia Fernández. Va ser el primer acte de les festes de Portell que es van iniciar amb la decoració dels carrers, el volteig de campanes i el recorregut per recollir a la reina i dames.

El divendres dia 11 es va inaugurar la Tasca de la plaça i es va celebrar una “corro” de vaques d’Armando Beltrán, previ a la prova del bou cerril Cornacho de la ramaderia de Gregoria Oliveira. El mateix toro es va embolar a la nit abans de l’orquestra Gamma.

Dissabte és el dia de la penya taurina. S’inicia amb el corro de vaques de la ramaderia d’Armando Beltrán i continua a les 19.30h amb la prova del bou Renegat, de la ramaderia de Sergio Centelles d’Ares del Maestrat. El toro s’embolarà aquesta nit abans de l’actuació del grup Art Flamenc a la Plaça.

Diumenge s’iniciarà amb l’obertura de la taverna a la plaça, previ a la missa en honor als patrons, els campionats de botifarra i guinyot, el tobogan aquàtic pel carrer Major, el Holi Color Run i la nit de cinema al poliesportiu.

NOTA DE PRENSA
 

Alba Prades ya es la reina de las fiestas de Portell

El jueves 10 por la noche Alba Prades fue proclamada como reina de las fiestas de Portell acompañada por su corte de honor. Alba estuvo acompañada por Lorena Folch, Maria Querol, Cristina Bono y Claudia Fernández. Fue el primer acto de las fiestas de Portell que se iniciaron con la decoración de las calles, el volteo de campanas y el recorrido para recoger a la reina y damas. 
El viernes día 11 se inauguró la Tasca de la plaza y se celebró un corro de vacas de Armando Beltrán, previo a la prueba del toro cerril Cornacho de la ganadería de Gregoria Oliveira. El mismo astado se emboló por la noche antes de la orquesta Gamma. 
El sábado es el día de la peña taurina. Se inicia con el corro de vacas de la ganadería de Armando Beltrán y continúa a las 19.30h con la prueba del toro Renegado, de la ganadería de Sergio Centelles de Ares del Maestrat. El toro se embolará esta noche antes de la actuación del grupo Arte Flamenco en la Plaza.
El domingo se iniciará con la apertura de la tasca en la plaza, previo a la misa en honor a los patrones, los campeonatos de botifarra y guiñote, el tobogán acuático por la calle Mayor, el Holi Color Run y la noche de cine en el polideportivo.