• Les Mestresses de Casa elaboraran la típica recepta vilafamesina que després podran degustar tots els presents a la carpa ubicada a la plaça de la Font el pròxim dissabte
  • La programació preveu els tastos d’oli i patés de ‘Oleícola del Penyagolosa, el del cava Magnanimus del Celler Mayo García, i el de cervesa artesanal, de Castelló Beer Factory

 

Vilafamés 6/12/2017.-

La localitat de Vilafamés inaugurarà el pròxim divendres la seua cita gastronòmica anual, que arriba enguany a la XV edició. Unes jornades que volen reforçar el valor dels productes i les iniciatives de les comarques de Castelló, els quals serán protagonistes durant els tres dies en que estarà oberta aquesta fira culinària amb la presentació de menús especials per part dels restaurants de la localitat i amb una completa programació a la carpa que estarà ubicada a la plaça de la Font.

Un dels actes més esperats és la tradicional elaboració de l’olleta de Vilafamés, per part de l’Associació de Mestresses de Casa, que tindrà lloc a partir de les 12 del migdia del dissabte i que finalitzarà en una degustació per als presents. Eixe mateix dia, però ja per la vesprada, tindrà lloc el tast del cava Magnanimus, del Celler Mayo García, el qual ha tingut una gran acceptació.

La resta de tastos tindran lloc en la jornada inaugural, és a dir divendres per la vesprada. En primer lloc, els visitants i veïns podran tastar l’oli i els patés de la Oleícola Penyagolosa Cooperativa Comarcal, una entitat amb més de 400 socis, en un tast a càrrec de Eduardo Albert Ernesto. Més tard, el tast el realitzarà Jesús Troncho, gerent de Castelló Beer Factory, empresa que elabora cerveses amb segell de Castelló i que valora, per damunt de tot, la qualitat dels seus productes.

Durant el cap de setmana també està prevista la presentació de la nova pàgina web sobre gastronomia, anomenada ‘Terragolosa’, i que impulsada per Comunica+ tractarà sobre producte local i de qualitat.

Precisament, la qualitat i la proximitat seran la bandera dels tres xefs que faran una demostració gastronòmica a Vilafamés, Raúl Resino, Nicolás Barrera (Pou de Beca) i Modesto Fabregat (Arbequina).

 

—-

 

 

La degustación de la ‘olleta de Vilafamés’ y la cata de productos de Castelló, protagonistas en las Jornadas Gastronómicas

 

  • Las Amas de Casa elaborarán la tradicional receta que después podrán degustar todos los presentes en la carpa ubicada en la plaza de la Font el próximo sábado
  •  
  • La programación prevé las catas de aceite y patés de ‘Oleícola del Penyagolosa, el del cava Magnanimus de la Bodega Mayo García, y el de cerveza artesanal, de Castelló Beer Factory

                                                                                                                                              

 

La localidad de Vilafamés inaugurará el próximo viernes su cita gastronómica anual, que llega este año a la XV edición. Unas jornadas que quieren reforzar el valor de los productos y las iniciativas de las comarcas de Castellón, y que serán protagonistas durante los tres días en que estará abierta esta feria culinaria con la presentación de menús especiales por parte de los restaurantes de la localidad y que contará con una completa programación en la carpa que estará ubicada en la plaza de la Font.

 

Uno de los actos más esperados es la tradicional elaboración de la ‘olleta de Vilafamés’, por parte de la Asociación de Mestresses de Casa, que tendrá lugar a partir de las 12 del mediodía del sábado y que finalizará en una degustación para los presentes. Ese mismo día, pero ya por la tarde, tendrá lugar la cata del cava Magnanimus, de la Bodega Mayo García, el cual ha tenido una gran aceptación.

 

El resto de catas tendrán lugar en la jornada inaugural, es decir viernes por la tarde. En primer lugar, los visitantes y vecinos podrán probar el aceite y los patés de la Oleícola Penyagolosa Cooperativa Comarcal, una entidad con más de 400 socios, en una cata a cargo de Eduardo Albert Ernesto. Más tarde, la cata la realizará Jesús Troncho, gerente de Castelló Beer Factory, empresa que elabora cervezas con sello de Castelló y que valora, por encima de todo, la calidad de sus productos.

 

Durante el fin de semana, también está prevista la presentación de la nueva página web sobre gastronomía, llamada ‘Terragolosa’, y que impulsada por Comunica+ tratará sobre producto local y de calidad.

 

Precisamente, la calidad y la proximidad serán la bandera de los tres chefs que harán una demostración gastronómica en Vilafamés, Raúl Resino, Nicolás Barrera (Pou de Beca) y Modesto Fabregat (Arbequina).