NOTA DE PREMSA
El pastor d’Ares del Maestrat, Juli Bayot, ha sigut el vencedor en una nova edició del Concurs de gossos de rabera de la localitat, que enguany arribava a la seua dotzena edició. Bayot ha sigut el vencedor amb la gossa Xispa. El segon classificat ha sigut Armand Flaujat, amb Bam i el tercer el morellà Ismael Boix amb Nesla. El concurs de gossos de rabera s’ha desenvolupat un any més en La Canada d’Ares, amb l’assistència de centenars de persones. En total han participat 12 pastors amb els seus gossos, arribats des de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears, Navarra i Euskadi. El premi a la millor indumentària ha sigut per a José Urren.
A més del concurs de gossos de rabera, Ares ha viscut un complet cap de setmana dedicat al món pastoril. Els restaurants de la localitat han oferit menús especials. Així mateix, s’han pogut realitzar visites a la Cova del Castell, el barranc dels molins fariners o l’antiga nevera medieval. S’ha celebrat, a més, la cinquena edició del Concurs de fotografia i divendres passat va tindre lloc una jornada formativa sobre la carn de corder.
El dissabte els xiquets van gaudir d’un concurs de dibuix i tots d’un sopar popular.
NOTA DE PRENSA

 

Julio Bayot vence en el Concurso de perros pastores de Ares con la perra Xispa

El pastor de Ares del Maestrat, Julio Bayot, ha sido el vencedor en una nueva edición del Concurso de perros pastores de la localidad, que este año llegaba a su duodécima edición. Bayot ha sido el triunfador con la perra Xispa. El segundo clasificado ha sido Armand Flaujat, con Bam y el tercero el morellano Ismael Boix con Nesla. El concurso de perros pastores se ha desarrollado un año más en La Canada de Ares, con la asistencia de centenares de personas. En total han participado 12 pastores con sus perros, llegados desde la Comunitat Valenciana, Catalunya, Baleares, Navarra y Euskadi. El premio a la mejor indumentaria ha sido para José Urren. 
Además del concurso de perros pastores, Ares ha vivido un completo fin de semana dedicado al mundo pastoril. Los restaurantes de la localidad han ofrecido menús especiales. Así mismo, se han podido realizar visitas a la Cova del Castell, el barranco de los molinos harineros o la antigua nevera medieval. Se ha celebrado, además, la quinta edición del Concurso de fotografía y el pasado viernes tuvo lugar una jornada formativa sobre la carne de cordero. 
El sábado los niños disfrutaron de un concurso de dibujo y todos de una cena popular.