• L’exposició de pintura de Carloandrés emplena les Sales Gòtiques fins al 10 de setembre
  • El convent de Sant Francesc alberga l’exposició sobre Els Peirons de la zona i el seu significat
  • El 22 de setembre s’inaugura l’exposició sobre els 100 anys de les pintures rupestres de Morella la Vella a les Sales Gòtiques

 

Morella continua amb la seua oferta cultural durant el mes de setembre i les sales d’exposicions de la ciutat segueixen plenes d’obres de diferents estils i temàtiques. D’aquesta manera, l’exposició de pintura Carloandres. Retorn a Morella. Obres de 1963 a 1979 romandrà a les Sales Gòtiques de l’ajuntament fins al 10 de setembre. L’exposició de fotografies en alta resolució de la Basílica Arxiprestal de Morella, Memòries oblidades, segueix instal·lada a la Llotja i el Convent de Sant Francesc alberga l’exposició Els Peirons amb diferents mostres d’aquestos monuments. Aquestes exposicions se sumen a l’oferta cultural de Morella amb els museus, el castell, la Basílica Arxiprestal i les muralles que componen el patrimoni de la ciutat.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “les exposicions d’aquest estiu a Morella han tingut molt bona acollida i segueixen durant algunes setmanes del mes de setembre. L’edil apuntava que “l’exposició de Carloandrés ha tingut repercussió en els mitjans de comunicació de més pròxims a Morella, com en Eivissa, ciutat d’on és l’autor de les pintures”. Rocío ha volgut “agrair a tots els autors que han pensat en Morella per a exposar la seua obra” i ha recordat que “les sales d’exposicions estan obertes per albergar diferents activitats culturals com presentacions o exposicions”. D’aquesta manera, la campanya Vols exposar a Morella? Ha funcionat molt bé durant aquest any i s’espera una resposta superior durant l’any del 54 Sexenni.

A més, l’activitat cultural no para a Morella i el 22 de setembre s’inaugura una nova exposició a les Sales Gòtiques sobre els 100 anys del descobriment de les pintures rupestres de Morella la Vella. L’exposició 100 anys. Del descobriment de l’art rupestre de la Valltorta a la creació del Parc Cultural de Valltorta-Gasulla-Morella la Vella ha voltat els diferents pobles que tenen pintures rupestres a la província de Castelló i finalitza la seua activitat a la capital dels Ports. Així aquesta es podrà veure a la ciutat fins al 22 d’octubre.

 

Morella, 02 de setembre de 2017

 


Morella mantiene la gran oferta cultural del verano con las salas de exposiciones llenas

  • La exposición de pintura de Carloandrés llena las Salas Góticas hasta el 10 de septiembre
  • El convento de Sant Francesc alberga la exposición sobre Els Peirons de la zona y su significado
  • El 22 de septiembre se inaugura la exposición sobre los 100 años de las pinturas rupestres de Morella la Vella en las Salas Góticas

 

Morella continúa con su oferta cultural durante el mes de septiembre y las salas de exposiciones de la ciudad siguen llenas de obras de diferentes estilos y temáticas. De este modo, la exposición de pintura Carloandrés. Retorn a Morella. Obres de 1963 a 1979 permanecerá en las Salas Góticas del ayuntamiento hasta el 10 de septiembre. La exposición de fotografías en alta resolución de la Basílica Arciprestal de Morella, Memòries olblidades, sigue instalada en la Lonja y el Convento de Sant Francesc alberga la exposición Els Peirons con diferentes muestras de estos monumentos. Estas exposiciones se suman a la oferta cultural de Morella con los museos, el castillo, la Basílica Arciprestal y las murallas que componen el patrimonio de la ciudad.

La concejala de Cultura, Rocío Querol, ha destacado que “las exposiciones de este verano en Morella han tenido muy buena acogida y siguen durante algunas semanas del mes de septiembre. La edila apuntaba que “la exposición de Carloandrés ha tenido repercusión en los medios de comunicación de más próximos a Morella, como en Ibiza, ciudad de donde es el autor de las pinturas”. Rocío ha querido “agradecer a todos los autores que han pensado en Morella para exponer su obra” y ha recordado que “las salas de exposiciones están abiertas para albergar diferentes actividades culturales como presentaciones o exposiciones”. De este modo, la campaña Vols exposar a Morella? Ha funcionado muy bien durante este año y se espera una respuesta superior durante el año del 54 Sexenni.

Además, la actividad cultural no para en Morella y el 22 de septiembre se inaugura una nueva exposición en las Salas Góticas sobre los 100 años del descubrimiento de las pinturas rupestres de Morella la Vella. La exposición 100 años. Del descubrimiento del arte rupestre de la Valltorta la creación del Parque Cultural de Valltorta-Gasulla-Morella la Vella ha recorrido los diferentes pueblos que tienen pinturas rupestres en la provincia de Castellón y finaliza su actividad en la capital dels Ports. Así esta se podrá ver en la ciudad hasta el 22 de octubre.

 

Morella, 02 de septiembre de 2017