NOTA DE PREMSA

Els veïns van poder conèixer la nova instal·lació esportiva a les portes obertes celebrades el divendres 6 d’octubre

 

10/10/2017

Alcossebre ja compta amb gimnàs municipal a ple rendiment. Divendres passat s’inaugurava la nova instal·lació, que funciona des del passat 2 d’octubre. Ha estat possible gràcies a una inversió de 200.000 euros, per part de l’Ajuntament, i compta amb una sala de musculació diàfana de 200 metres quadrats amb diferents màquines i una zona habilitada per a la pràctica del CrossFit i entrenament en suspensió. Monitors especialitzats supervisaran en tot moment la pràctica esportiva i guiaran els usuaris. El gimnàs es troba ubicat a la zona esportiva Les Fonts i també ha suposat la millora i remodelació dels vestidors ja existents.

De moment, l’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 10:30 a 14.00hores i de 16.30 a 21.00h i els dissabte de 9.00 a 14.00 hores. El divendres 6 d’octubre, a partir de les 19.00 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial i de portes obertes, perquè tots els veïns que vulguin puguin visitar les instal·lacions. Els interessats a inscriure podran fer-ho ja a partir del 2 d’octubre, al mateix gimnàs. Les tarifes són les mateixes que s’apliquen al gimnàs municipal d’Alcalà: 5 euros, en cas d’assistir un sol dia, 30 euros al mes, 60 euros el trimestre, 100 euros el semestre i 180 euros l’any. A més, es preveuen descomptes del 50% per a persones desocupades, membres de famílies nombroses, discapacitats i jubilats.

La regidora d’Esports, Desa Pitarch, i l’Alcalde Francisco Juan, convidaven als veïns “a aprofitar aquesta nova instal·lació esportiva ja que, tal com hem comprovat amb el gimnàs municipal d’Alcalà, són moltes les persones que s’exerciten cada dia, com una forma de millorar la seua salut”.