NOTA DE PREMSA
Vilafranca va inaugurar ahir les seves festes patronals en honor a Sant Roc. La presentació de les reines major i infantil de les celebracions va ser l’acte que va marcar de manera oficial l’inici dels actes. El Parador de Festes es va omplir de públic per assistir a la presentació de Rocío Monfort Trujillo com a reina infantil i Mar Zandalinas Milián com a reina major de les festes. L’acte va comptar amb la presència de la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, Óscar Tena. L’acte va finalitzar amb la interpretació del himo a Vilafranca, interpretat per la Unió Musical de Vilafranca. A continuació va tenir lloc el tradicional vals a la Plaça Don Blasco.
Abans, el divendres havia començat amb el muntatge de “cadafals” a la plaça Don Blasco. Aquest any l’associació de Cadafals 8 de setembre se s’ha encarregat de la col·locació de les estructures que tanquen el recorregut taurí. A més l’Ajuntament s’encarrega del muntatge dels “cadafals” públics. Després va arribar el volteig general de campanes anunciant l’inici de les celebracions. A la tarda, al poliesportiu municipal, va tenir lloc una ambientada final de futbol sala en què van resultar vencedors UTE Mosqueruela que es van imposar a Argiles Vega al Moll de Morella. El campionat de festes de Vilafranca congrega equips de diverses localitats veïnes, tant de Castelló com de Terol.
Ja entrat el dissabte va tenir lloc l’entrada del bou Sevilhano de la ramaderia de La Masà, d’Ares.
-Dissabte.
Avui dissabte el dia s’ha iniciat amb la concentració de motos i el tir al plat. Ha continuat amb la inauguració d’exposicions i la Tasca de la Comissió, l’actuació del pallasso Nandet i el concurs de retallades. Aquesta nit tindrà lloc l’embolada del bou Sevilhano, l’actuació del grup Alhaire i l’orquestra Scream amb la discomòbil DML.
NOTA DE PRENSA
 
Rocio y Mar ya son las reinas de las fiestas
Vilafranca inauguró ayer sus fiestas patronales en honor a Sant Roc. La presentación de las reinas mayor e infantil de los festejos fue el acto que marcó de manera oficial el inicio de los actos. El Parador de Fiestas se llenó de público para asistir a la presentación de Rocío Monfort Trujillo como reina infantil y Mar Zandalinas Milián como reina mayor de las fiestas. El acto contó con la presencia de la corporación municipal, encabezada por el alcalde, Óscar Tena. El acto finalizó con la interpretación del himo a Vilafranca, interpretado por la Unió Musical de Vilafranca. A continuación tuvo lugar el tradicional vals en la Plaza Don Blasco. 
Antes, el viernes había comenzado con el montaje de “cadafals” en la plaza Don Blasco. Este año la asociación de Cadafals 8 de septiembre se ha encargado de la colocación de las estructuras que cierran el recorrido taurino. Además el Ayuntamiento se encarga del montaje de los “cadafals” públicos. Luego llegó el volteo general de campanas anunciando el inicio de los festejos. Por la tarde, en el polideportivo municipal, tuvo lugar una ambientada final de futbol sala en la que resultaron vencedores UTE Mosqueruela que se impusieron a Arcillas Vega el Moll de Morella. El campeonato de fiestas de Vilafranca congrega a equipos de varias localidades vecinas, tanto de Castellón como de Teruel. 
Ya entrado el sábado tuvo lugar la entrada del toro Sevilhano de la ganadería de La Masà, de Ares. 
-Sábado. 
Hoy sábado el día se ha iniciado con la concentración motera y el tiro al plato. Ha continuado con la inauguración de exposiciones y la Tasca de la Comisión, la actuacion del payaso Nandet y el concurso de recortes. Esta noche tendrá lugar la embolada del toro Sevilhano, la actuación del grupo Alhaire y la orquesta Scream con la discomóvil DML.