CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVI, INFANTIL I CADET

El dissabte 25 de Novembre, la cantera del Club Esportiu Vinaròs–FACSA Aigües de Vinaròs es va desplaçar fins a les pistes d’atletisme Gaetá Huguet de Castelló, on es celebrà el Campionat Provincial en les categories Aleví, Infantil i Cadet.

Va ser un matí molt emocionant ja que per a molts d’ells era la primera vegada que competien en unes instal.lacions tant imponents com eixes i amb molts atletes.  Les proves disputades van ser de lo més variades, desde el salt de llargada, triple, alçada fins a les carreres.

Un fet a destacar var ser la primera possició de l´atleta Ruth Miralles en la prova de 3 kilómetres marxa, millorant la seva propia marca, en un temps de 18´57´´.

Un matí que segur no oblidaràn.

 

CAMPIONAT PROVINCIAL PROVES COMBINADES sub-16

Llum Altaïr, atleta del Club Esportiu Vinaròs, ha disputat, el passat dissabte 2 de desembre, el campionat provincial de proves combinades Sub16.

Aquesta prova consta de 5 especialitats, on trobem 60 m tanques, salt d’alçada, llançament de pes, salt de longitud i 600 ml.

Llum , en la seva primera participació,va millorar 2 marques personals, 60mv i llançament de pes, amb unes marques de 10.77 seg i 7.33 m. respectivament.

En salt d’alçada va finalitzar amb un millor salt de 1,30 m. i un millor salt al fossat de 4.43 m. La combinada va finalitzar amb un esplèndid 600 ml, on l’atleta de CEV va guanyar la seva sèrie i per temps a la resta de les participants.

El registre va ser de 01:57 min.

Des del CEV felicitar Llum pels seus registres i la seva 12a posició en el campionat i una suma total de 2316 ptes.

 

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs i les col·laboracions de Nova Nutrició i Sports Arin.

 

SECRETARIA DEL CLUB ESPORTIU VINARÒS