* JUVENIL “A” DEL VINARÒS E.F.C. *
* JORNADA 14 *

Bon partit el realitzat aquest dissabte en què l’equip va reprendre la senda de les bones sensacions i en el qual es va alçar amb un resultat folgat que va evidenciar la clara superioritat que va existir entre un i altre conjunt.

Tot i que el rival no era el més exigent, la veritat, és que hi va haver molta més fluïdesa en la sortida de pilota des del darrere, amb un Iván G. que va assumir galons liderant aquest aspecte del joc.

També destacar diversos canvis de posició en l’inici del xoc que van proporcionar molta més presència a la zona alta, acompanyada d’una gran solidesa al centre del camp, amb un Juli molt aplicat en tasques defensives aportant molt equilibri costat de la qualitat de Kim i Alex Q., i amb arribades a la vora de l’àrea, des d’on va aconseguir un gran gol en un fenomenal xut que va suposar el 0-1.

D’altra banda, Pau va passar a ocupar una posició més avançada, aportant molta presència física, oferint-se de cara oa l’espai i descarregant tant per dins com per fora i amb arribades a zona de rematada, al costat de la velocitat de Manu i la qualitat de Uriel, van formar un trio atacant molt bé complementat.

A més de l’aportació de la resta de l’equip que avui sí va aconseguir aquest joc de combinació i possessions llargues, a més de la tan necessària profunditat que van provocar els 6 gols, a més de 4 gols més que van ser anul·lats i en el qual 2 d’ells encara estem preguntant-nos per què. En definitiva alguns canvis que van resultar un encert, almenys en el dia d’ahir.

Bona feina també dels dos laterals, on tant Petru com Brandon se sumaven contínuament a zones d’atac, amb arribades contínues per banda, des d’on van connectar diversos centres
a l’àrea, provocant contínues superioritats que desajustaban la defensa local.

Nomenar també a David, que fa diverses setmanes jugant amb molèsties musculars que l’obliguen a realitzar un sobreesforç, aconseguint superar tot això amb molt bona nota, mostrant un gran compromís amb l’equip, i en aquest mateix sentit també destacar a Widi, que va estar amb l’equip tot i arrossegar també una lesió de la que està acabant de recuperar-se, però que va estar a disposició de l’equip per si era necessària la seva participació. Un deu per a aquest tipus d’actituds que fan més forta, si és possible, al grup.

A la segona part, l’entrada de Pere des de l’inici també va ser clau en el bon nivell que va mostrar l’equip en moltes accions combinatives que bé podrien ser dignes d’equip de superior categoria, a més de les aportacions també en atac de l’Oriol, que va generar jugades que van finalitzar en gol i la de Cristian que es va mostrar molt segur enrere quan va substituir David.

En la part negativa, només comentar la necessitat de millorar aquestes petites fases de relaxació i falta de concentració que suposen encaixar algun gol amb molta facilitat i que en alguna ocasió podrien suposar la pèrdua d’alguns punts que suposarien un “lastre” a l’hora d’aspirar a acabar el campionat en una posició classificatòria molt destacada.

En definitiva, bon partit en línies generals, amb bones sensacions i atreviment a l’hora d’assumir més protagonisme amb pilota, condició imprescindible si volem aspirar al màxim en aquest exigent esport.

La propera setmana ens visita la Vall d’Uixó, equip ben situat a la classificació, que ens exigirà molt més i en el qual hem de reafirmar la millora mostrada en aquest partit.

 

* ÀNIM XAVALS! * 􀊓􀇥􀊓􀇥􀊓􀇥􀁴