Juvenil “A” Vinaròs EFC Jornada 6 1ª Grupo 1

La veritat és que existia confiança en el projecte, donat l’equip amb el qual s’afrontava la temporada 2017/2018 en la recentment estrenada categoria de Primera Regional però, * fins al moment *, sembla que s’estan superant aquestes bones expectatives.

Avui nova victòria … la cinquena consecutiva.

L’equip es va veure obligat a afrontar el partit amb quatre importants absències que van exigir un gran sobre-esforç, tot i això, tots els convocats per a aquest exigent compromís, van aconseguir tirar-lo endavant sumant tres punts importantíssims, que situen l’equip en una impressionant * segona posició * a la taula de la classificació.

El sistema utilitzat en aquesta ocasió va ser el 1-4-4-2, buscant sempre com en anteriors ocasions, el bon tracte a la pilota des de la seua sortida, idea que està resultant molt positiva i que els resultats així ho confirmen.

A poc a poc es va anar imposant aquesta idea i d’aquesta forma, al minut 10, on després d’una pilota en llarg aprofitant els espais per la pressió que el conjunt del Sant Pere exercien sobre la nostra sortida de pilota, i després el pot d’aquest, és Nacho el que perllonga de cap per Uriel, que amb la dreta i molta decisió, va batre el porter visitant des de dins de l’àrea.

A partir d’aquest instant, el Sant Pere va avançar les seues línies prement la sortida dels nostres centrals, deixant espais al darrere que van possibilitar les nostres contres, tot i això, Deyvi ha d’emprar-amb una bona estirada en una arribada visitant.

Al minut 33, David envia una gran pilota per sota a l’espai cap a Nacho, que supera per cames i habilitat al seu parell per banda dreta i acaba assistint a Uriel en posició de davanter centre, i aquest, amb la qualitat que el caracteritza, estableix el 2-0.

Eren bons minuts, l’equip treballava bé en defensa, totes les línies en bloc per desbaratar les escomeses que el conjunt del Grau de Castelló, intentava una vegada i una altra.

Arribats al minut 35 i fruit d’una bona pressió entre Nacho i Uriel, és el primer el que torna a deixar a Uriel que bat per tercera vegada la meta visitant, completant així el seu hat-trick en el dia d’avui, 3-0.

El partit semblava més que encarrilat i vist per a sentència, però no va ser així, a la vora del descans i amb molta insistència, jugada visitant per l’esquerra amb centre i rebuig defensiu, i des de dos metres fora de la frontal, és el dorsal número 10 del conjunt visitant, el que connecta un cop de dreta amb paràbola inclosa que es cola per l’escaire dret del marc de Deyvi, 3-1 amb el qual vam arribar al descans.

A la segona part i esperonats pel gol psicològic del Sant Pere abans de finalitzar la primera part, i també per una certa relaxació local, sembla que és el conjunt visitant el que pren el comandament del partit, aconseguint totes les pilotes per alt i fins i tot les segones jugades i rebutjos, guanyant les disputes en totes les zones tancant al seu camp al nostre equip, sense que els nois de Vinaròs aconseguiren mantenir les possessions per falta de l’habitual criteri en la circulació de pilota.

Van arribar els canvis, i amb ells algunes contres locals sense aconseguir materialitzar cap d’elles per manca d’encert en els metres finals.

D’aquesta manera, en el minut 78 i després de córner botat pel Sant Pere, és el número 21 qui remata davant la mitja sortida d’Álvaro, que va substituir a Deyvi en el minut 65, 3-2.

Amb aquest resultat tan ajustat, els nervis es van apoderar de la grada i amb algunes pilotes penjades a l’àrea local es van viure minuts de certa emoció i nervis, però amb alguna fenomenal sortida per alt d’Álvaro i bastant ofici dels xavals, es va aconseguir arribar al final del partit davant l’alleujament de l’afició local.

Així doncs, tres punts molt treballats davant un conjunt incòmode i lluitador que ens permet seguir somiant.

Felicitar als nois pel gran treball extra d’avui causat per les absències comentades amb anterioritat.

La setmana que vam visitar al Jubelama de Castelló, on ara més, si és possible, els nois han d’apel·lar a aquest valor tan important, en tot en la vida i sobretot en l’esport com és la * humilitat * i el * treball *, sense pensar en res més que no siga seguir creixent a força de * treball, compromís i il·lusió * per aconseguir els objectius més ambiciosos.

ÀNIM XAVALS! ️