Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

El 18 de novembre primer Pro-Aplec a Vilafranca

18 novembre - 16:00 - 23:30

NOTA DE PREMSA
El proper dia 18 de novembre arriba la primera festa Pro-Aplec dels Ports a Vilafranca. Amb el títol “Una mirada des de la innocència” els organitzadors han previst una jornada amb l’actuació de Skartxos, Hereus i Manship.
La jornada servirà per presentar el lema de la festa comarcal i el video de presentació.
Així mateix a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca s’inaugurarà una exposició sobre l’escola rural a La Mata. El dia comptarà amb una reunió comarcal a la Biblioteca, una xocolatada i jocs per a xiquets i xiquetes, el sopar al Parador de Festes i les actuacions musicals. El sopar més la nit de festa valdrà 10 euros i la nit de festa, 5 euros.
NOTA DE PRENSA
 
El 18 de noviembre primer Pro-Aplec en Vilafranca
 
El próximo día 18 de noviembre llega la primera fiesta Pro-Aplec dels Ports a Vilafranca. Bajo el título “Una mirada des de la innocència” los organizadores han previsto una jornada con la actuación de Skartxos, Hereus y Manship. 
 
La jornada servirá para presentar el lema de la fiesta comarcal y el video de presentación. 
 
Así mismo en las salas góticas del Ayuntamiento de Vilafranca se inaugurará una exposición sobre la escuela rural en La Mata. El día contará con una reunión comarcal en la Biblioteca, una chocolatada y juegos para niños y niñas, la cena en el Parador de Fiestas y las actuaciones musicales. La cena más la noche de fiesta valdrá 10 euros y la noche de fiesta, 5 euros. 
 
 

Detalls

Data:
18 novembre
Hora:
16:00 - 23:30

Organitzador

Ajuntament de Vilafranca

Recinte

Parador de Festes