Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

L’Oktoberfest torna a Morella aquest pont

14 octubre - 22:00 - 23:30

  • Aquesta festa d’origen germànic s’ha convertit en una cita marcada al calendari festiu morellà
  • La presentació del llibre Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria i el cine completen l’agenda de Morella

 

Morella ha preparat una completa agenda per al cap de setmana del pont del Pilar. D’aquesta manera, activitats culturals i festives emplenen aquestos dies per a que tots els públics gaudeixin de Morella. L’Oktoberfest destaca entre les activitats del dissabte, 14 d’octubre, pel seu caràcter festiu amb l’actuació de La Mala Vida a l’Espai Firal. Aquesta festa s’ha convertit en una cita molt important al calendari festiu de Morella que porta diverses edicions en aquesta època de l’any a la ciutat.

A més, durant aquestos dies també es realitza la presentació del llibre Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria es projecta la pel·lícula El guardián invisible el dijous i el diumenge.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “durant aquestos dies hi ha diferents activitats per a que tothom puga participar i gaudir del pont a Morella”. D’aquesta manera, ha comentat que “l’Oktoberfest és una cita que ha arrelat al calendari festiu Morella i ja fa uns quants anys que es realitza de manera ininterrompuda”. L’edil també ha comentat que “durant els dies festius d’octubre ha començat el cine a la ciutat i el dijous, 12 d’octubre, i el diumenge 15, es projectarà la pel·lícula El guardián invisible al Teatre Municipal de Morella”. Així, Rocío ha aprofitat per “convidar a tothom a visitar Morella i participar d’aquestes activitats culturals i festives que s’ofereixen durant el pont del pilar”.

Agenda del cap de setmana

El dijous, 12 d’octubre, Morella ofereix la primera sessió de la pel·lícula El guardián invisible al Teatre Municipal  a les 22.30 hores. Aquesta es projecta, també, el diumenge 15 d’octubre a les 19.00 hores. D’altra Banda, el dissabte Morella presenta el llibre Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria de Pilar Bellés a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella a les 19.30 hores.

 

Morella, 10 d’octubre de 2017

 

 

 

El Oktoberfest vuelve a Morella este puente

  • Esta fiesta de origen germánico se ha convertido en una cita marcada en el calendario festivo morellano
  • La presentación del libro Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria y el cine completan la agenda de Morella

 

Morella ha preparado una completa agenda para el fin de semana del puente del Pilar. De este modo, actividades culturales y festivas llenan estos días para que todos los públicos disfruten de Morella. El Oktoberfest destaca entre las actividades del sábado, 14 de octubre, por su carácter festivo con la actuación de La Mala Vida en el Espai Firal. Esta fiesta se ha convertido en una cita muy importante en el calendario festivo de Morella que lleva varias ediciones en esta época del año en la ciudad.

Además, durante estos días también se realiza la presentación del libro Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria se proyecta la película El guardián invisible el jueves y el domingo.

La concejala de Cultura y Fiestas, Rocío Querol, ha destacado que “durante estos días hay diferentes actividades para que todo el mundo pueda participar y disfrutar del puente en Morella”. De este modo, ha comentado que “el Oktoberfest es una cita que ha arraigado en el calendario festivo Morella y ya hace varios años que se realiza de manera ininterrumpida”. La edila también ha comentado que “durante los días festivos de octubre ha comenzado el cine en la ciudad y el jueves, 12 de octubre, y el domingo 15, se proyectará la película El guardián invisible en el Teatro Municipal de Morella”. Así, Rocío ha aprovechado para “invitar a todos a visitar Morella y participar de estas actividades culturales y festivas que se ofrecen durante el puente del pilar”.

Agenda del fin de semana

El jueves, 12 de octubre, Morella ofrece la primera sesión de la película El guardián invisible en el Teatro Municipal a las 22.30 horas. Esta se proyecta, también, el domingo 15 de octubre a las 19.00 horas. Por otra Banda, el sábado Morella presenta el libro Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria de Pilar Bellés a la Sala de Justicia del ayuntamiento de Morella a las 19.30 horas.

 

Morella, 10 de octubre de 2017

Detalls

Data:
14 octubre
Hora:
22:00 - 23:30

Organitzador

Ajuntament de Morella

Recinte

Discomovil Ado García