Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Els maquis de la Tinença de Benifassà

17 agost - 11:00 - 15:00

La Tinença de Benifassà va formar part d’un dels principals sectors de l’Agrupació Guerrillera de Llevant i Aragó (AGLA), convertint-se en una zona destacada per a aquests grups denominats popularment com a maquis.

Podrem conèixer la seua història i alguns dels fets més destacats que van protagonitzar al llarg d’una senzilla passejada pel casc urbà de La Pobla de Benifassà.

Vos esperem!

·         Dia: dijous 17 d’agost de 2017

·         Hora: 11:00 h

·         Lloc d’inici: plaça Major de La Pobla de Benifassà

·         Inscripció:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades.

·         Recomanacions: portar roba i calçat còmodes.

·         Observacions: activitat gratuïta.

 Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací

 

—————————————————–

Los maquis de la Tinença de Benifassà

 La Tinença de Benifassà formó parte de uno de los principales sectores de la Agrupación Guerrillera de Levante y Aragón (AGLA), convirtiéndose en una zona destacada para estos grupos denominados popularmente como maquis.

 Podremos conocer su historia y algunos de los hechos más destacados que protagonizaron a lo largo de un sencillo paseo por el casco urbano de La Pobla de Benifassà.
¡Os esperamos!

·         Día:  jueves 17 de agosto de 2017

·         Hora: 11:00 h

·         Lugar de inicio: plaza Mayor de La Pobla de Benifassà

·         Inscripción:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nombre, teléfono móvil, población y número de personas, especificando niños en su caso). Las plazas son limitadas.

·        Recomendaciones: traer ropa y calzado cómodos.

·        Observaciones: actividad gratuita.

Detalls

Data:
17 agost
Hora:
11:00 - 15:00

Recinte

Plaça Major de La Pobla de Benifassà

Organitzador

Parc Natural de la Tinença de Benifassà