Nota de premsa

  • Lluís Batalla: “ Ara més que mai s’ha de veure el tarannà polític de qui governa i el tarannà del PP.”

 

15/11/2017

El passat 7 de novembre el PP, atenint-se a la legalitat, va demanar la convocatòria d’un plenari extraordinari davant la sentència que anul.lava la sol.licitud de canvi del projecte del carril lúdic a l’ermita pel projecte de la piscina. En aquest plenari extraordinari recordem, els populars voldrien demanar la dimissió de l’alcalde, Enric Pla, els tinents d’alcalde, Guillem Alsina i Domènec Fontanet i la regidora d’esports, Begoña López, als que consideren responsables de la pèrdua.

 

Ha passat ja més d’una setmana i cap partit sap quan es farà amb certesa dit plenari. ACORD CIUTADÀ,vist que es podria retardar fins a l’últim dia legalment establert i, sobretot, davant la possibilitat de que es fes en un horari que podria ser a primera hora del dia o a meitat matí, la qual cosa defuig la Transparència del govern i la Participació del poble com assistent al mateix, demanem des d’aquí que el plenari extraordinari convocat pel PP ,pel bé de la democràcia i dels valors que es defenen des de l’esquerra, com és donar la cara davant del poble, es faci a l’horari habitual dels plenaris, és a dir, a partir de les 19’30 hores.

Fer-ho en un horari on no puga assistir el poble, i esperar que el vegin per la tele situa al Govern de la Transparència a l’alçada del PP de Rajoy que fa rodes de premsa a travès de televisions de plasma.  Ara més que mai s’ha de veure si el tarannà polític de qui governa a Vinaròs i el tarannà del PP són diferents.