• Com a preàmbul a les Festes Majors de Canet lo Roig, aquest cap de setmana s’ha inaugurat una nova edició de la Setmana Cultural.

Els actes van arrancar dissabte amb una ruta nocturna i vetlada musical per les oliveres mil·lenàries i s’allargaran fins al pròxim 3 d’agost.
“Hem preparat una programació molt variada i interessant, amb activitats culturals, lúdiques, esportives i gastronòmiques que esperem siguen del grat dels veïns i dels visitants que passen aquests dies a Canet”, ha explicat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.

“Hi ha un ampli ventall d’actes per a triar i destinats públics de totes les edats, des de xarrades, concerts, projecció de pel·lícules, jocs tradicionals, parcs infantils, contacontes, monòlegs, una masterclass de zumba, fins a un parc aquàtic, entre altres”. També s’ha organitzat una vetlada en el Camp de Futbol en la qual l’astronomia tindrà un especial protagonisme.
A més, i per a fer front als rigors de l’estiu, la programació s’ha recollit en un original format: un ventall amb el qual, a més de suportar millor la calor, es pot tindre tota la informació sobre l’agenda cultural.