• Dissabte passat día festiu del handbol vinarossenc.

En molta espectaciô a la grada es va fer la presentació dels diferents equips del club. I després es va poder disfrutar de un gran partit i de una gran victoria del nostre senior per acabar de manera brillant la jornada festiva.

De matí el infantil i el cadet van anar a Onda, perden els més menuts i els cadets a la fi es van imposar en un partit que tenien guanyat al descanso i la relaxació casi els fa ensopega.
Per altra banda els juvenils del Tudor Bars en el seu desplaçament a Segorbe van perdre en un partit ple de fallos dels nostres.

– Infantil prefe nord 1

H. Onda. 31 C.Bm.Vinaròs. 13

Un altre partit per a anar aprenent encara que el resultat és molt abultat. Es el reflexe de un equip que porta 3 anys jugant junts i els nostres que la majoria fa 3 mesos que juguen.

Cal seguir entrenant perquè el handbol es difícil d’aprendre, i de segur que en les ganes que posen estos xiquetes i, xiquetes no tardaràn en tindre bons resultats.

– Cadet pref nord 1

H. Onda. 29 C.Bm.Vinaròs 33

Partit estrany el disputat en el Pavelló Victor Cabedo d’Onda.

Una primera part molt ben llegida pels vinarossencs va propiciar un avantatge de nou gols a la fi de la primera part. Però una “empanada mental” dels nostres en la segona part, va fer que els locals retallessen distàncies i posar-se només a dos gols.

Una bona gestió del final de l’encontre del rogets va ser suficient per guanyar el partit.

S’ha de treure moltes conclusions, sobretot aquella que no s’ha de pensar que un partit està guanyat fins que l’àrbitre xiule el final.

Així mateix, un rival sempre és rival fins el final. Treball i aprenentatge dia a dia ens farà ser més forts. Força Cadets!!!!!!

-Juvenil pref 2 div nord 1

Alto Palancia. 24 Tudor Bars C. Bm. Vinaròs 22

Matinada per anar a Segorbe i un altre partit tirat per part dels nostres, Partit molt igualar i al final va guanyar el que menys va fallar.

Començament igual que la jornada anterior, en una empanada dels nostres que al 6 min. es va demanar un temps mort per despertar els jugadors, esta vegada va funcionar i es va empatar després de anar perdent de 4.

La segona part va tornar a agarrar ventaja de 5 gols per de casa i el Tudor possiblement en els millors 10 min de la temporada es va posar a 1 gol i penal a favor. Es falla el tir de 7 mt i l’equip es ve abaix i perd 4 balón seguits i perd tota opció de triomf.

Encara que els jugadores estaven molt enfadats en el arbitratge i que no els van deixar jugar en resina a les mans, que la pista pátinaba molt, el que está clar es que fallan 12 tiros de 6 mt i perden infinitat de balóns no es pot guanyar.

Senior 1 auton nord 3
Farmateca C Bm Vinaròs. 27 Levante Marni 20

Victoria i lideratge. Gran ambient per rebre al líder, filial de tot un 1 divisió i com a tal equips jove i correos.

El Farmateca per primera vegada en el que va de temporada tenía a tots els jugadors per el partit i es va notar en la segona part trepidant que va jugar. Primera part igualada arribant al descans en empat a 11,si ve es be que sempre van anar per davant t els nostres, pero no podien obrir forat, els valencians sempre estaben apretant i fent mal per la banda esquerra del atac.

El Farmateca va fallar en exces els llançaments a porta i permitía al Levante agarrarse al electronic.

La segona part es va demostrar qui era el amo del partit, es va ajustar mës la defensa i en una bona selecció de tiro el equip va fer el joc que li agrada i va desarmar als forasters i borrarlos del parquet.

Exhibició a la segona part que permitís un bon golaveratge i agafar el lideratge de este difícil grup.