Les Festes Patronals de Càlig finalitzen avui marcades per una alta participació en tots els actes, fet que s’ha comprovat també en els actes que s’han dut a terme durant la jornada d’avui.

Aquest matí, l’alcaldessa de Càlig i corporació municipal, acompanyada de les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, ha visitat amb la rondalla a José Sancho Lor, el veí més major de la localitat, rendint-li d’aquesta manera un sentit homenatge.

A la vesprada, en el Centre de Cultura, s’ha retut homenatge a tots els majors de Càlig i molt especialment als de més de  75 anys, que han sigut obsequiats amb pastes típiques calijones. La vesprada ha estat amenitzada  pel Grup d’Havaneres, Arrels dels Ports.

Però sens dubte l’acte més multitudinari ha sigut la VI Dansada Popular, organitzada per la Colla de Dansaires de Càlig, amb la col·laboració de l’Agrupació Musical Vila de Càlig. Nombroses parelles s’han vestit amb el vestit de Calijó i han dansat els seus tradicionals balls. A la nit, s’ha celebrat el sopar de fi de festes, en la pista d’estiu del Centre de Cultura.