• L´Ajuntament impulsa més d´una desena d´activitats en col·laboració amb les associacions i col·lectius del poble
  •  Giner: “Hem treballat amb molta il·lusió per a poder crear aquest programa i conmemorar la nostra tradición amb totes les prevencions”

 Sant Rafael del Riu commemorarà les seues Festes Majors en honor a la Mare de Déu del Carme del 16 al 20 de juliol compaginant l’organització d’activitats amb la màxima prevenció anti Covid-19. Així, l’Ajuntament de Sant Rafael en coordinació amb les associacions i col·lectius del municipi, impulsa un complet programa d’actes amb més d’una desena de propostes culturals, religioses i lúdiques que reten homenatge a les tradicions del municipi amb motiu d’una data tan assenyalada com és el dia de la seua patrona el pròxim 16 de juliol.

L’alcalde de San Rafael del Río, Domingo Giner, ha explicat que “des de l’Ajuntament hem treballat il·lusionats a organitzar aquest programa que hui presentem perquè totes i tots els veïns de Sant Rafael puguem participar en la commemoració d’una data tan especial per a nosaltres. Les circumstàncies manen, i aplicarem en l’organització totes les mesures de prevenció pertinents. Instem a tots els veïns que mantinguen la distància de seguretat i utilitzen màscara, i des de l’Ajuntament procurarem la resta de mesures perquè tot transcórrega amb normalitat”.

En aqueix sentit, Giner ha assegurat que “som molt conscients que aquest programa no és comparable al d’altres anys respecte a l’envergadura i intensitat d’actes, però hem treballat molt per a oferir aquestes activitats dirigides al fet que tots, des dels més xicotets als més majors, puguem commemorar uns dies tan especials per a nosaltres”.

El dia 16, jornada de la Verge del Carme

Si hi ha una data assenyalada en aquestes festes de Sant Rafael és dijous que ve, 16 de juliol, dia de la Verge del Carme, patrona del municipi. Serà el primer dia d’actes que començarà a les 12.00 hores amb la missa i ofrena de flors a la Verge del Carmen i a continuació processó. A la vesprada, a les 20.00 hores hi haurà ballada popular i a les 22.00 hores cinema popular al pati dels jubilats.

Altres activitats com la tirada de pispes, una exposició de dibuixos al llapis de Javier Pérez Santos, activitats infantils i una revista musical completaran aquest original programa de festes majors adaptat a la situació actual de prevenció de rebrots de la malaltia.

SAN RAFAEL_DIPTICO fiestas del carmen