El passat dissabte 19 de juny es va celebrar a l’ Avinguda Jaume I de Vinaròs una nova edició dels 1500 m Urbans, que des de 1983 s’ha convertit en la prova clàssica de les Fires i Festes de Sant Joan i San Pere.

El temps amenaçava pluja, però això no va impedir que els voluntaris del Club Esportiu Vinaròs, organitzaren el circuit, per on, prop de 100 atletes, participaren en  les seues diferents distàncies, des dels més xicotets en categoria Sub 8 fins als més grans en categoria absoluta.

A les set de la vesprada començaven les curses amb la categoria Sub 8, on Ari Jaranillo Gellida (independent) i Lucas Galicia Catalán (independent) van ser el guanyadors femení i masculí respectivament.

Després va tocar el torn als Sub 10 on es van imposar Maria Catalán Contreras (Club Esportiu Vinaròs) i Jordi Salvador Serrat (Club Atletisme Baix Maestrat), en la categoria Sub 12 van guanyar Kaouatar Ameskour (Club Esportiu Vinaròs) i Hugo Mones Molina (Club Esportiu Vinaròs).

En Sub 14 cal destacar les victòries de Mar Mercé Biosca (Club Esportiu Vinaròs) i Marcos Gimenez Ibañez (Club Esportiu Vinaròs). Passant a la categoria Sub 16 tenim com a guanyadors a Aya Ameskour (Club Esportiu Vinaròs) i Gregori Salvador Serrat (Club Atletisme Baix Maestrat). En Sub 18 Luz Altaïr Cid Castell (Club Deportivo Surco Lucena) i Joan Torres Esparducer (Club Esportiu Vinaròs) es van proclamar campions i finalment en categoria absoluta Ada Silvia Solsona Pruñonosa (Triatló Vinaròs) i Andres Pascual Ibañez (Triatló Davima) van ser els guanyadors.

A continuació teniu la classificació completa de tots els participants i una galeria fotogràfica per gentilesa de José Antonio Miralles.

Agraïments al nostra patrocinador Facsa-Aigües de Vinaròs