• • A l’Ajuntament  no li importa la salut i el benestar físic dels ciutadans del municipi, manifesten els usuaris que durant anys feient us de la mateixa 

El matí del dimarts 22 de juny, a les portes de la piscina municipal de Benicarló, s’han tornat a reunir  una setmana  més usuaris de la piscina per a manifestar el seu malestar pel tancament d’aquestes instal·lacions.
Ja son varies les setmanes que venen reclaman que necesiten URGENT per salut la piscina i  volen saber com es troba el procés de licitació d’aquestes instal·lacions, també reclamen al regidor i técnic d’esports.
Hui no s’ha presentat ni el tècnic, ni el regidor d’esports tampoc.
Es indignant perquè els propis usuaris manifesten que no hi ha cap interés per part del consistori.
Des del consorci manifesten que a l’estiu, es pot gaudir de les platges del municipi, però amb les restriccions d’aforament sanitàries hi ha franges horàries que no es pot accedir, son les primeres hores que no hi ha servei de socorristes, donat que ells van a primera hora del mati.
Al mateix temps els usuaris allí presents al·leguen que no és el mateix nadar a la mar que a la  piscina.
Els usuaris necessiten la piscina “JA”, per la qual cosa la setmana que ve,  han acordat tornar a  seguir reivindican-se el proper  dijous 1 de juliol  del 2.021 a les 19:30 a la porta de la piscina.
Anima’t i participa si vols  la piscina  municipal el proper dijous 1 de Juliol a les 19:30 hores.