• Tallers i cercaviles per a tots els públics han omplit els carrers de Morella
  • Vuit colles de dimonis de Catalunya, Aragó i la Comunitat Valenciana s’han reunit a Morella

 

Morella ha acollit avui la V trobada de dimonis pels carrers de la seua ciutat. D’aquesta manera, més de 250 dimonis de vuit colles diferents es van reunir a la ciutat per tal de realitzar correfocs i cercaviles que han omplit Morella del foc i la màgia característiques d’aquestes colles. Així, aquest any participen en aquesta trobada Os Diaples Da Uerba de Saragossa, Dimonis de la Ràpita, Fotem-li foc des d’Alcanar, Diables de Castelló, Dimonis de la Plana des de Castelló, Déus del foc de Benicàssim i Diabòlics músics de Sant Boi, a més dels amfitrions, els Dimonis de Morella.

Així Rocío, ha destacat “l’elevada participació de les colles de dimonis i de la gent que ha acudit a totes les activitats organitzades durant la trobada”. També ha afegit que “les colles de dimonis han omplit d’ambient i festa els carrers de Morella, sobretot en les cercaviles amb un ambient festiu de música i foc”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair als Dimonis de Morella la seua implicació a l’hora d’organitzar aquesta trobada i a les colles de dimonis visitants la seua col·laboració per a realitzar totes les activitats”.

D’aquesta manera, Morella s’ha convertit en un autèntic infern amb més de 250 dimonis llançant foc pels principals carrers de Morella.

 

Morella, 03 de novembre de 2018

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here