Aquest 27 de desembre, al Vinalab Vinaròs, s’ha celebrat una jornada de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que, en els últims 4 mesos, han participat en el programa Itineriaris Integrats d’Inserció Sociolaboral – Projecte I3S. Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, ha expressat el compromís de la Generalitat Valenciana perquè aquests programes siguen plurianuals i tinguen la continuïtat que demanden els municipis i els propis alumnes.

També ha participat en aquesta jornada l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, la regidora de Política Social, Mamen Ruiz, tècnics, professors i altres participants d’aquest projecte.

 

Este 27 de diciembre, en el Vinalab Vinaròs, se ha celebrado una jornada de cierre y entrega de diplomas a los alumnos i alumnas que, en los últimos 4 meses, han participado en el programa Itineriarios Integrados de Inserción Sociolaboral – Proyecto I3S. Alberto Ibáñez, Secretario Autonómico de Inclusión y de la Agencia Valenciana de la Igualdad, quien ha expresado el compromiso de la Generalitat Valenciana para que estos programas sean plurianuales y tengan la continuidad que demandan los municipios y los propios alumnos.

También ha participado en esta jornada el alcalde de Vinaròs, Enric Pla, la concejala de Política Social, Mamen Ruiz, técnicos, profesores y otros participantes de este proyecto.