Croniques i resultats del Club Balonmano Vinaròs

0
  •  Copa federació infantil masculí grup 7 nord.

       C.Bm Vinaròs     23    –    C.H. Benicarló   15

Vinaròs.  Amare,Unai (2), Martin  (2), Carlos  (1), Nestor Yannick  (6), Biel  (4ñ, Raga  (8) i Andres.

Amonestats. Carlos i Yannick.

Exclusions.  Carlos.

Gran partit del infantils, on esta vegada ha sortit cara. La victòria s’ha fonamentat des de la defensa, molt més agressiva deixant a l’equip benicarlando sense idees.

El partit va començar de cara al nostres, però una gran reacció dels visitants van posar el 3-6 a l’electrònic. Encara que va ser un mal somni, perquè a partir d’aquest moment van despertar a la bèstia, i un parcial de 9-0 va deixar clar qui manava avui, amb un 12-3 al final de la primera  part.

La segona part va ser un tràmit, on els locals van incrementar encara més el marcador.

El millor i més complet partit dels Infantils en copa, van decantar la victòria asfixiant i desesperant als visitants en base a una molt bona defensa. Enhorabona i endavant infantils!!!

  •       Copa federació cadet masculí   grup 7.

     C.Bm Vinaròs      24  –   C.H. Benicarló     22

      Vinaròs.  Pol, Nogales,  Sergi, Raga  (7), Marcos  (2), Ayza  (1), Tomas,  Iker  (6), Joan,Victor, Oualid  (2), Biel,  Didac  (1), Casanova  (3), Quim  (2).

Amonestats.  Raga i Iker.

Exclusions.  Raga  (2) i Oualid.

Enorme partit viscut en el pavelló de Vinaròs. On els cadets van aconseguir una victòria meritòria en front el Benicarló.

Un partit que des de l’inici es va vore que seria un encontre molt disputat. L’equip vinarossenc va manar en el marcador en petites diferències durant la primera part, encara que els visitants van acabar guanyant-la per la mínima, 9-10 en els últims segons.

En la segona part, el locals desplegant un esforç titànic,  ràpidament van agafar la davantera a l’electrònic, en petites avantatges fins al final, on l’equip benicarlando va intentar-ho, però els locals els van desesperar.

Uns cadets que sempre van creure en la victòria, i s’ha basat en una gran concentració durant tot el partit. Una gran defensa i atacs acadèmics molt ben estructurats han segut fonamentals per a l’èxit final.

  • Copa federació juvenil masculí Castelló grup 1.

      C.H. Betxi     27   –   C.Bm. Vinaròs  19

      Vinaròs.  Juanma, Xavi,  Sergi(7),  Ferran (1),  Rodrigo,  Carlos, Quim (7),Edgar(1) ¡ Iker(3).

      Amonestats. Quim i  Ferran .

       Excluits. Iker i Edgar.

 El juvenil no troba la xispa i va a tornar a perdre de manera merescuda contra un equip que només va aprofitar els despropòsits dels nostres. Es veritat que la falta de Christian se nota i molt a este equip, però això no lleva la falta de concentració i la pasiva actitud en defensa que al final passen factura.En una primera part igualada l’equip encara va aguantar la distància al marcador, però ja es veia la falta de concentració en defensa i poques idees en atac. Se jugaven tirs sense posicions clares i es defenia acaminant i el Betxi va vore el forat i anava anotant en facilitat, tot i això al descans es va arribar en un 14-11.

La segona part encara es va baixar més la intensitat i sumat a la pèrdua de 3 balons seguits i 2 penals fallats van acabar d’ afonar a un equip sense capacitat de reacció.  Cal destacar al porter Juanma Doello que es té que multiplicar per parar balons i l’ adaptació dels cadets.

Quim Sanz, Edgar Cruella i Iker Gil.  Desitjem una prompta  recuperació a Ferran Ferreres que va patir una fractura a un dit i estarà unes setmanes de baixa.

Els fallos sabem quins ston, ara a treballar per buscar solucions i recuperar la confiança per jugar.1

  • Autonomica masculina

Bm. Juan Comenius     23    –   C.Bm  Vinaròs               29

Vinaròs. Marc, Gabri  (6), Serrano  (10, Juanolo  (3), Sergi, Max,  Adrià, Jesús  (2), Toni  (2), Manu  (2) i Bryan  (4).

Amonestats. Serrano, Jesús i Bryan.

Excluits.  Serrano i Gabri.

Molt bon partit el jugat per el senior en la matinal del diumenge a Benetusser, en una gran defensa i un Marc Sanz que partit a partit va agafant la confiança per estar segur baix la porteria. La defensa 5-1 que feia el equip local es veia superada en facilitat pels rojets finalitzant sempre als exterios en uns inspirats Joan Collado, Toni Fariñas, Manu Giner i Agustin Serrano.

A la segona part els locals van intentar tapar els exteriors i llavors  van apareixer el joc del central Gabri Albiol i el pivot Bryan Navarro que van acabar per trencar els valencians que es veien impotents davant d’un gran Vinaròs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here