Els alumnes del CRA Cellumbres exhibeixen els seus dots amb marionetes

Els alumnes del CRA Cellumbres, on estudien els xiquets i xiquetes de Portell i Castellfort han participat en el festival de titelles Portsxinel·la. Els xicotets han après sobre l’art de les marionetes i han mostrat els seus dots artístics al públic de Vilafranca i pobles d’al voltant que no van voler perdre’s la representació.

Portell detecta fugides i repara una bomba

L’Ajuntament de Portell ha detectat una fugida en l’Avinguda San Isidro. Gràcies al sistema de telecontrol de tot el proveïment en el municipi s’ha pogut localitzar la fugida. L’aigua arribava fins i tot a incrementar el cabal de la depuradora, segons ha explicat l’alcalde, Álvaro Ferrer.
Així mateix el consistori ha reparat en els últims dies la bomba d’aigua del pou de la masia Pere Agustí. En aquest cas s’ha reparat la bomba cremada i s’ha instal·lat un sistema d’aire per a conèixer en tot moment el nivell del pou. D’aquesta manera continua millorant-se el sistema de telecontrol del com el municipi és pioner en província.

L’Ajuntament de Portell informarà sobre la revisió cadastral

El personal de l’Ajuntament de Portell ha assistit a una jornada formativa del cadastre a Castelló. L’objectiu és informar als veïns sobre la revisió cadastral que ha realitzat la Direcció general del Cadastre en el municipi. D’aquesta manera el personal municipal podrà informar sobre com presentar les reclamacions, en cas que hi haja errors en els nous valors cadastrals que s’establisquen.
image