sdr

NOTA DE PREMSA

  • En aquesta edició l’espai de la fira s’amplia, es diferencia en tres espais amb noms d’escriptors i augmenta el nombre d’autors convidats per a la signatura de llibres.

 

Vinaròs, 10/04/2018

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la XVII edició de la Fira del Llibre de Vinaròs, que tindrà lloc el dissabte 21 d’abril, de 10:30 a 20:00 hores, al passeig marítim de la localitat.

“Aquest any tenim previstes novetats importants, com la diferenciació de la fira en tres espais amb noms d’escriptors famosos (Oscar Wilde, Gloria Fuertes i Isabel Clara Simó), l’ampliació de l’espai de fira i la doble clausura prevista “, ha assenyalat el regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella.

En aquesta edició, per tant, es comptarà amb 45 haimes per llibreries, associacions, floristeries, escriptors i activitats lúdiques, convenientment distribuïdes perquè els visitants puguen veure tranquil·lament el que ofereix cadascuna d’elles i realitzar les diverses activitats proposades evitant les aglomeracions.

Albella ha destacat també que aquest any es passa de 19 a 23 escriptors convidats, que signaran els seus llibres a la fira i seran entrevistats per Mariola Nos en directe. Entre els autors confirmats es comptarà amb la presència de la Premi Planeta, Alicia Giménez Barlett.

Pel que fa a la clausura, el regidor ha avançat que aquest any serà doble, ja que a les 20:00 hores a l’espai de la fira Isabel Clara Simó es realitzarà un concert gratuït a càrrec del cantautor Joan Rovira. Posteriorment, a l’Auditori, a les 22:30 hores, tindrà lloc el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés. Per a aquesta última activitat ja es poden adquirir les entrades al mateix Auditori.

Maite Arnau, a càrrec de la Biblioteca Municipal, ha detallat la resta de programació, on hi haurà nombrosos tallers infantils i actuacions de grups folklòrics i associacions durant tot el dia i ha indicat que aquest any s’han organitzat per primera vegada dos cercaviles pel centre urbà per animar les persones a participar en aquesta jornada festiva.

Tant Arnau com Albella han acabat felicitant a tots els que fan possible aquesta fira, un acte que porta moltes hores de coordinació però que s’està consolidant a nivell regional i han animat a tots a visitar els estands i a gaudir de tot el que hi ha preparat el proper 21 d’abril. Abans de concloure la roda de premsa s’ha presentat també el cartell il·lustratiu d’aquesta edició, obra del dissenyador gràfic Sebastià Redó.