#LaTerreta #defectos

0

S’havia d’estar ahí, és la conclusió darrere un magnífic dia en què pareix que la primavera ha arribat per a quedar-se. I és que apetia passejar al sol, sentar-se en les terrasses i prendre un bon vermut. A més a més, si és un vermut musical encara millor. I això és el que ens hem trobat aquest matí en el bar La Terreta de Benicarló on el grup benicarlando Defectos ha anat desgranant a poc a poc el seu repertori de temes propis i alguna versió.

El grup s’ha presentat amb els acords de “hacia delante” i “lejos”, cançons del seu Cd d’estudi “Destino”, el qual han anat tocant al llarg del concert junt amb altres treballs anteriors. Cap al final del concert, la banda ha presentat un parell de cançons noves, “dentro de mi” i “princesa de un país de soñadores”, les quals reberen molt bona acollida entre el públic, deixant entreveure un subtil gir en la música del grup.

Ara seguiran treballant en nous temes per anar presentar-los en futures dates que aniran anunciant-les en la seua pàgina de facebook (www.facebook.com/dfectos) i instagram (defectosoficial)

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here