HANDBOL

  • Copa federació play off titol Nord.

C.Bm. Torrent   26 – C.Bm. Vinaròs  20

CBM Vinaròs.  Cristian, Gabriel  (1), Joan Collado (2),Taty (2), Jesús(1), Cristian(5), Max (4), Natxo, Serrano  (2),Manu(2), Bryan(2) Iñaki (1).

Amonestats. Jesús, Serrano  Gabri i Tremendo.

Exclusions. Serrano

 No va poder ser i el Vinaròs no es va classificar i no podrà jugar la final autonòmica al perdre devant de un gran equip. Se tenia tot en contra, es jugaba fora de casa, el rival a la lliga va quedar 2 al seu grup i sobre tot els nostres van surtir a la pista sense la intensitat necesaria per competir un partit tant important.

El Torrent un equip molt treballat en un molt bon atac i una defensa en ocasions rosan un duresa excesiva va passar de un 4-2 a un 10-2 en un vist i no vist, al primer quart d’hora. Les perdues dels nostres els aprofitaben els locals per surtir a la contra en un extrem rapidissim que no perdonaba devant del porter Cristian. Tot això va fer que al descans es arribes en una desventatja de 12 a 5 i llevat de un miracle es deia adeu a la final.

A la represa, en un enratxat Cristian Miralles retallava una mica les distancies, però el mal ja estaba fet. Al menys es va cambiar la cara i vam tornar a jugar a un bon nivell. Ara el dissabte ens desplassem a Sagunt per intentar guanyar i aconsseguir la 3 plaça a la copa federació, que tampoc seria un mal resultat. Sort xavals i ja sabeu “PIT I COLLONS”.

El partit el va grabar Maestrat.tv , en que el podéu trobar-lo al Canal de YouTube.