El passat 17 d’abril es va portar a terme al Centre Cultural “Pere Labèrnia” de Traiguera el curs “5 Claus per a comercialitzar amb èxit els productes alimentaris”  en col·laboració amb la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural sobre

Els participants en la jornades, joves emprenedors de la nostra comarca i comarques veïnes relacionats amb sector agroalimentari com mel, oli, formatges, vins, cervesa, melmelada …. vam poder conèixer i debatre sobre les 5 Claus Bàsiques a tenir en compte en la comercialització agroalimentària; mercats, canals de comercialització, diferenciació de producte, posicionament i visibilitat de la mà d’un tècnic de la Conselleria d’Agricultura.

Aquesta jornada amb un caràcter molt pràctic van intervindre tres emprenedors dels sector agroalimentari exposant la seva experiència per comercialitzar de manera rendible els seus productes i es va tancar en una taula redona molt participativa entre tots el assistents.

Ara el pròxim 16 de maig a les 9.30 h  hi ha prevista una nova jornada sobre “Claus per a la creació d’una empresa agroalimentària”.

Aquesta formació la que tindrà la mateixa estructura pràctica que l’anterior es tractaran entre altres temes:

– Registres i inspeccions sanitàries

– Nou Decret de la Generalitat de VENDA DE PROXIMITAT i com afecta les PYMES agroalimentàries.

– Passos a seguir per crear una empresa i on acudir

Agraïm la col·laboració de Juan José Lliso, Tècnic d’Investigació i Desenvolupament

STT-Estació Experimental Agrària de Vila-real per l’organització d’aquestes jornades  apropant-nos la formació als nostre pobles.