Cap de setmana de pont i només van jugar els equips grans del club en uns resultats inmillorables.

El Tudor Bars van esborrar de la pista al Vila-real i van recuperar la 2 posició ila setmana vinent els toca guanyar de més de 6 a Almassora i esperar que puntxe en algun partit per poder guanyar la lliga i fer la fase de campions. Molt difícil, però…..

Mentrestant el Farmateca va guanyar còmodament el derbi a Benicarló i depèn de ell mateix per anar s la fase de accens.

Hi ha molt a igualtat, però este equip enguany estem convençuts de que farà algo gran. Confiem a cegues en estos xavals i en dos setmanes a Torrent es juguen bona part de les seves aspiracions.

 

 • Juvenil masc 2 div auto nord 2

Tudor Bars C. Bm. Vinaròs. 28 – C. H. Vila-real. 15

Tudor Bars Vinaròs. Juanma, Pol, Oualid (4), Edgar, Sergi (2), Agustí, Quim (5), Ferran (2), Carlos (3), Iker i Christian (12).

Partidas dels nostres en una primera part gairebé perfecta, en una defensa asfixiant i un atac letal van aconseguir arribar al descans en un 17-7, que resumia clarament el gran partit dels del Tudor Bars.

A la represa la lógica relaxació dels nostres i el orgull dels de la Plana van maquillar un marcador que hagués pogut ser de escàndol per part dels nostres. I es que quan es posen son imparables, però de vegades no estan a la faena i ara ja no depenent d’ells per guanyar la lliga. A vore si es produeix el miracle.

 

 • 1 Auton nord 3

C. H. Benicarló. 23 – Farmateca C. Bm. Vinaròs 29

Farmateca Vinaròs. Marc, Carlos, Serrano (6), Jesús, Delhom(5), Cristian (5), Manu (2), Gabri (1), Taty, Martín (2), Rubén (8).

Derbi jugat a Benicarló i la lógica es va imposar encara que els nostres tenien 6 baixes, però van saber portar el partit al seu terreny, sobre tot els veterans Serrano i Ruben Albella que en 6i 8 gols respectivament van ser decisius marcanse tot un partidas. Va ser un partit controlat sempre per els del Farmateca, però sense obrir grans distàncies sl electrònic fins als últims minuts de la 1 part que van arribar en un 9-15 al descans. La 2 part es va arribar a una renda de 9 gols a favor i una excesiva relaxació als minuts finals va permetre als benicarlandos retallar distàncies.

En una lliga tant igualada esperem que estos gols que hem perdut no facin falta cara a un average en la disputa del títol. De totes maneres destacar la gran competivitat dels del Farmateca que a pesar de les baixes van fer un gran handbol i van demostrar qui es el amo a nivell comarcal.

Esta setmana toca descansar i recuperar efectius per el partidas a jugar el dia 23 a Torrent en el cual mos juguem algo més que 2 punts.

 

Clasificació jornada jornada 10.

 1. Mislata 14
 2. Vinaròs 13
 3. Torrent 13
 4. Vila-real 12
 5. Onda. 8
 6. Benicarló 6
 7. Betxí 4
 8. Nules 2
 9. Alto Palancia 2