El primer diplomatic d’ EEUU a Mèxic, Joel Roberts Poinsett, al 1820 es va enamorar d’aquesta planta perque te forma d’estrella. La va portar a EEUU on va començar a reproduïrla.

El nom etimològic es Euphorbia Pulcherrima però se la coneix com Poinsettia o flor de Pascua. 

En realitat és un arbust de clima càlid (Mèxic) que pot arribar als 2-3 metros d’altura, però com a tots ens agrada per decorar el Nadal, posem la planta en interior.

La falta de llum és lo que  fa que es caiguen les fulles, pero si la mantenim a l’interior de casa, amb la terra humida sense enxarcar ens pot florir quan el día es comence a allargar. 

La flor són les boletes del centro. En realitat són les fulles les que és fan de colors. Hi ha més de 300 varietats de Poinsettia: exemples de colors, princettia, jardineria, etc…

Des de SempreFlora les preparen per decorar, igual que el Cyclamen, que és una de les plantes que més s’utilitzen en aquesta època. És una planta originaria de zones mediterrànies i aguanta la floració fins ben entrada la primavera. 

També hi ha multitud de tamanys i colors, fan i preparen, SempreFlora prepara cistelles i decoracions en purpurina per n’aquestes dates i festes nadalenques. 

 

 

Juanvi G.  

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here