• Sant Silvestre contra el càncer a Benassal

L’Ajuntament de Benassal i el Club de Muntanya Benassal tenen tot preparat per a la celebració de la tradicional carrera de Sant Silvestre.

Enguany, s’han volgut sumar a la lluita contra el càncer i, per això, s’han posat a la venda bragues solidàries per al coll per a lluitar contra el fred de l’hivern i ajudar en la investigació contra el càncer.

Així, aquells interessats a col•laborar poden adquirir-les en l’Oficina de Turisme durant tota la setmana o el dia 31 en la plaça de l’Ajuntament abans del començament de la carrera.

El donatiu és de 3 euros. 

Quant a la carrera de Sant Silvestre, cal assenyalar que s’eixirà a les 18h de la plaça de l’Ajuntament i les inscripcions, gratuïtes, començaran a les 17h en els porxos de l’Ajuntament. Com cada any, desenes de Pare Noel d’allò més originals i altres éssers nadalencs recorreran el nucli urbà de Benassal.

  • Nadal musical a Benassal

Benassal s’ha anticipat a la celebració de la Nit de Nadal i del dia de Nadal amb música.

El diumenge dia 23 va actuar la Rondalla i cor de Benassal, dirigits per Víctor Pitarch Roda.

A la vesprada va ser el torn de la banda de música Font d’En Segures. Va ser un concert que va comptar amb la participació dels alumnes de l’escola de música Absalom Celades.

2018 ha sigut un any especial per a Benassal ja que es commemoren els 125 anys de fundació de la banda de música.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here