El passat dissabte es va fer la presentació del club balonmano Vinaròs en un gran ambient i en molta gent a les grades. De amfitrió com sempre va fer el president, Joaquin Sanz, que te paraules per a tots els membres del club. Per acabar l’acte van dir unes paraules el vicepresident, Gabi Martorell i la concejala de esports, Begoña López. Per el que va passar a nivell esportiu es van jugar i 3 partits i els 3 es van guanyar i de manera brillant. El cadet “B” va guanyar de 5 la eliminatoria del ranking, mentrestant el juvenil també va guanyar de 2 i va desaprofitar una renda més gran per anar a Alzira en garanties de pasar la eliminatoria i per acabar el nostre senior davant de molta afició va doblegar a un correos Betxi de 9 gols.

 

  • Cadet masc ranking 11-14

C. Bm. Vinaròs. 24 – Irco Bm. Altura. 19

Vinaròs. Nogales, Óscar, Sergi (4), Juan (4), Didac (1), Ayza (2), Victor (2), Marcos (2), Tomás i Raga (9).

Partit de anada per decidir el lloc 11 al grup Nord de la lliga cadet i els nostres van donar un pas endavant aconseguin 5 gols de marge per anar en garanties a Altura.

El Vinaròs sempre va anar per davant en rendes de 3-4 gols, però faltaba un pel de intensitat per obrir més diferència de gols i al començament de la segona part en un vist i no vist els visitants empaten a 13 i i anulen el 12-8 en el que es va arribar al descans.

Un canvi de atac a 4-2 dels nostres i més actitud en defensa van tornar a agafar avantatge al marcador fins els 5 gols que esperem que siguin suficients per passar la eliminatoria.

 

  • Juvenil masc 2 div auto ranking 5-8

Tudor Bars C. Bm. Vinaròs. 31 – Ribera Alta Alzira. 29

Tudor Bars Vinaròs. Juanma, Pol, Sergi A., Edgar, Sergi(6), Quim (7), Ferran (1), Juan(3), Carlos (5), Iker, Marcos, Agustí i Christian (10).

Partit que se li va escapar al Tudor Bars quan a falta de 11 min. per al final va tindre un renda de 5 gols i quan pareixia que els valencians tiraben la toalla, els nostre es van deixar empatar en 8 min. de descontrol per part dels nostres i del àrbitre. A la fi es van treure 2 gols que poden valer molt el pròxim dissabte a la Ribera per passar la eliminatoria.

El partit a la 1 part va ser molt igualat en diferències mínimes al electrònic, arriban al descans en avantatge de 2 per els nostres.

La 2 part en un inici fulgurant dels nostres van anar agafant ventatja fins els 5 gols ja comentats i que de manera incomprensible es van deixar igualar.

 

  • 1 Autonòmica Masc nord 3

Farmateca C. Bm. Vinaròs 31 – Serifruit H. Betxí B. 22

Farmateca Vinaròs. Cristian, Marc, Carlos, Jesús, Delhom, Fariñas (5), Serano (1), Manu, Rubén (5), Nahuel (8), Gabri (3), Sergi, Max (4), Christian (3), Taty(2) i Miralles.

Després de la presentació molta gent es va quedar per disfrutar de un bon partit de handbol i no van quedar decepcionats amb el joc dels nostres.

El Betxi, filial del de 2 Nacional, com tots els B son un equip molt jove que lluiten per arribar al primer equip van posar les coses difícils al Farmateca, que va tindre que anar madurant el partit poc a poc. A partir dels 20 min. el partit es va anar obrint i també es van donar minuts a juvenils nostres que mica en mica van agafar experiència per donar el salt per la temporada vinent.

El únic però va ser una mica de relaxació als min. finals que els visitants van aprofitar per descontar algun gol.

El Farmateca amb la victoria es va posar líder provisional i a falta de 5 jornades hi han 5 equips en 2 punts de diferència, sense cap dubte que es posa el grup molt bonic i super igualat cara al final de temporada.

burst
burst
burst
oznor
burst