• La Fira de Morella és un gran aparador de productes de Morella i serveix per a reivindicar el sector primari de la zona
  • Aquesta és una de les més antigues i importants de la Comunitat Valenciana

 

La 761 Fira de Morella s’ha inaugurat aquest matí al tradicional acte on han participat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la presidenta de l’Associació Firal, Silvia Ferrer, acompanyats de l’Associació Musical Mestre Candel i la corporació municipal. Així, durant tot el cap de setmana l’Espai Firal, el passeig de l’Albereda, el Pla dels Estudis i Sant Miquel albergaran els més de 150 expositors que acudeixen a la cita per a mostrar els seus productes. La de Morella és una de les fires més antigues i importants de la comunitat valenciana que atrau milers de visitants a la ciutat durant el cap de setmana.

El regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “l’ajuntament de Morella i l’Associació Firal han realitzat un gran esforç per a organitzar aquesta edició de la Fira i que tinga una gran acceptació i participació de tots i totes”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta edició manté les arrels històriques i tradicionals de la fira que la converteix en un referent de la mostra del sector primari de la zona, un dels motors econòmics de Morella i la comarca dels Ports”. A més, Rafa ha afegit que “la Fira atrau molts visitants a la ciutat, per la qual cosa és el millor aparador per a mostrar els productes de Morella i les activitats que ofereix la ciutat durant tot l’any”. Finalment, el regidor ha volgut “agrair el treball de l’Associació Firal, així com el de tots els agents i expositors que fan possible que cada any es realitze la Fira i siga més gran”.

La Fira de Morella és una sinergia entre diferents sectors econòmics. D’una banda, el sector primari és el principal protagonista amb la mostra de gran quantitat de ramat, així com utensilis i maquinària per al treball del camp. D’altra banda, a causa de la quantitat de visitants que rep la fira, el sector turístic, un altre dels motors econòmics de la ciutat, ha agafat molta rellevància i ofereix diferents activitats per a tots els públics que conformen una mostra del que es pot trobar i realitzar a Morella. En aquesta edició, durant tot el cap de setmana estarà muntat el circuit d’aventura Saltapins Indoor i es realitzaran degustacions i exhibicions gastronòmiques per part de diferents establiments.

Preestrena del Capítol d’aiguallums sobre Caloandrés

Aquest matí les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella han acollit l’acte de cloenda de l’exposició Carloandrés. Retorn a Morella amb la preestrena d’un curt documental sobre el pintor eivissenc amb el títol Capitol d’aiguallums sobre Carloandrés. D’aquesta manera, finalitza l’exposició de pintura que ha albergat les principals sales d’exposicions de l’ajuntament durant el mes d’agost, la qual ha rebut gran quantitat de visitants per a veure els quadres que Carloandrés va pintar de Morella durant el temps que estiuejava a la ciutat.

 

Morella, 09 de setembre de 2017


 

La 761 Fira de Morella queda inaugurada

  • La Fira de Morella es un gran escaparate de productos de Morella y sirve para reivindicar el sector primario de la zona
  • Esta es una de las más antiguas y importantes de la Comunidad Valenciana

 

La 761 Fira de Morella ha inaugurado esta mañana en el tradicional acto donde han participado el alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, y la presidenta de la Asociación Firal, Silvia Ferrer, acompañados de la Asociación Musical Mestre Candel y la corporación municipal. Así, durante todo el fin de semana del Espai Firal, el paseo de la Alameda, el Pla de Estudios y Sant Miquel albergarán los más de 150 expositores que acuden a la cita para mostrar sus productos. La de Morella es una de las ferias más antiguas e importantes de la comunidad valenciana que atrae a miles de visitantes a la ciudad durante el fin de semana.

El concejal de desarrollo rural, Rafa Pallarés, ha destacado que “el ayuntamiento de Morella y la Asociación Firal han realizado un gran esfuerzo para organizar esta edición de la Fira y que tenga una gran aceptación y participación de todos y todas”. Además, el edil ha comentado que “esta edición mantiene las raíces históricas y tradicionales de la feria que la convierte en un referente de la muestra del sector primario de la zona, uno de los motores económicos de Morella y la comarca dels Ports”. Además, Rafa ha añadido que “la Fira atrae a muchos visitantes a la ciudad, por lo que es el mejor escaparate para mostrar los productos de Morella y las actividades que ofrece la ciudad durante todo el año”. Finalmente, el concejal ha querido “agradecer el trabajo de la Asociación Firal, así como el de todos los agentes y expositores que hacen posible que cada año se realice la Feria y sea más grande”.

La Fira de Morella es una sinergia entre diferentes sectores económicos. Por un lado, el sector primario es el principal protagonista con la muestra de gran cantidad de ganado, así como utensilios y maquinaria para el trabajo del campo. Por otra parte, debido a la cantidad de visitantes que recibe la feria, el sector turístico, otro de los motores económicos de la ciudad, ha cogido mucha relevancia y ofrece diferentes actividades para todos los públicos que conforman una muestra de lo que se puede encontrar y realizar en Morella. En esta edición, durante todo el fin de semana estará montado el circuito de aventura Saltapins Indoor y se realizarán degustaciones y exhibiciones gastronómicas por parte de diferentes establecimientos.

Preestreno del Capítol d’aiguallums sobre Caloandrés

Esta mañana las Salas Góticas del ayuntamiento de Morella han acogido el acto de clausura de la exposición Carloandrés. Retorn a Morella con el preestreno de un corto documental sobre el pintor ibicenco con el título Capitol d’aiguallums sobre Carloandrés. De esta manera, finaliza la exposición de pintura que ha albergado las principales salas de exposiciones del ayuntamiento durante el mes de agosto, la cual ha recibido gran cantidad de visitantes para ver los cuadros que Carloandrés pintó de Morella durante el tiempo que veraneaba en la ciudad.

 

Morella, 09 de septiembre de 2017

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here