dav
dav

Peníscola ha sigut el lloc de trobada entre la Plataforma Ciutadana a favor de la creació d’un centre ocupacional en la comarca del Baix Maestrat i la diputada provincial d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, en la qual el col·lectiu ha sol·licitat suport a la Diputació de Castelló en la seua reivindicació.

L’Ajuntament de Peníscola ha sigut el primer a adherir-se a la plataforma, formalitat que la diputada s’ha compromés a sotmetre en el primer Ple de la Diputació. Amb l’adhesió de la institució provincial i la suma de nous ajuntaments a aquesta, el conjunt d’associacions que la integren espera obtenir el compromís de la Generalitat Valenciana, competent en la matèria, de concertar places per a un nou centre ocupacional en aquest territori.

Les entitats impulsores d’aquesta plataforma, COCEMFE Maestrat, l’Associació Creixem i l’Associació de discapacitats intel·lectuals Els Fenòmens, busquen el major nombre de suports per a la seua causa i poder dotar d’un nou centre ocupacional la zona del Baix Maestrat, que donaria cobertura a una població de més de 100.000 persones.