• La tarda de dissabte 9 de febrer, l’Auditori Pere Mercader es va vestir de gala per Exaltar a la Falla Els Cremats en el seu 25 aniversari


Un cop donat inici l’acte d’Exaltació amb la música de la Muxeranga, va fer entrada la xaranga, al costat dels estendards de la Falla, símbols que identifiquen aquesta Falla.

Amb motiu del 25 aniversari es van nomenar i van pujar a l’escenari tots els càrrecs dels successius i cada un dels anys, seguidament l’escenari de l’Auditori es va vestir de color amb els Fallers i Falleres que formen aquesta Falla i al seu torn componen el Quadre d’Honor de l’exercici faller 2019 dels Cremats, una falla com molt bé s’ha dit, coneguda com la falla dels xiquets, ja que les seves arrels les van formar joves de la ciutat que ja formaven part d’altres comissions falleres.

 

Quadre d’Honor

· Fallera Major: Betlem Andero Morales

· Faller Major Infantil: Adrían Sancho García

· Padrina de la Falla: Raquel Barris Herance

· Padrina de l’Estendard: Laura Castell Borràs

· Padrina de la Falla: Sabina García Safont

· President d’Honor: Javier Mejías Pavia

· Mantenidora: Marta Palomo Albert

· President: Bartomeu Caldés Escuder

Emotives les paraules de la Mantenidora, que va recordar les seves vivències a la falla, ja que ella mateixa va ser la primera Fallera Major de la història dels Cremats.
Homenatge de la Casa d’Aragó, Comissions Falleres de la Ciutat, Reina de les Festes, acompanyada pel regidor d’hisenda i esports, seguidament homenatge de les Falleres Majors de Benicarló; Clara i la Clàudia, acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor.

Tancant l’acte d’Exaltació, les paraules de l’alcaldessa de la Ciutat i com fermall final les paraules del president de la Falla Bartomeu Caldés Escuder.

Enhorabona a la Falla “Els Cremats” pels seus 25 anys plantant Falla!

 

 

 

 
Juanvi G.