Entre els dies 29 de març i 6 d’abril, 18 alumnes de llengua francesa de l’IES Ramon Cid de Benicarló junt amb 12 alumnes de la mateixa matèria de l’IES Josep Vilaplana de Vinaròs, han gaudit del ja tradicional viatge a Normandia, al nord-oest de França.

Durant una setmana els 30 alumnes han conviscut amb els alumnes de l’Institut Jacques Prevert de la localitat de Verson i han participat en moltes activitats culturals i lúdiques de les que han après moltíssim. A banda d’haver practicat i millorat l’idioma, han conegut la ciutat i els monuments de Caen, les platges del desembarcament de Normandia i els principals llocs protagonistes d’aquest important fet històric com són el Memorial  i el cementiri americà; també han visitat una granja de vaques lleteres normandes i una famosa formatgeria i han fet un taller de cuina tradicional normanda, ja que el tema central de l’intercanvi aquest curs és la gastronomia regional.

A finals d’aquest mes els nostres alumnes acolliran als seus corresponents francesos per gaudir d’una setmana més d’aprenentatge i convivència, en la qual els alumnes francesos practicaran el seu espanyol i podran descobrir la nostra regió i l’exquisida cuina que ens caracteritza. Una experiència molt enriquidora en tots els sentits que esperem que tingui molta continuïtat en el temps.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here