9è Congrés Oliveres Mil·lenàries, on a més d’informar dels resultats de la Marca de garantía ACEITE FARGA MILENARIA (enguany amb 16 marques d’oli d’estes oliveres), del projecte OLIMIL (de recuperació de finques d’oliveres) i d’Oleoturisme (creació de nous productes turístics), es farà un tast d’olis pels responsables dels 3 Panells de Tast i un Acte de reconeixement als propietaris de les oliveres de les que enguany s’ha elaborat l’oli mil·lenari.

També cal destacar que el títol del Congrés és “Oliveres mil·lenàries Territori Sénia, Ruta Cultural Europea” ja que hem segut nomenats MEMBRES D’HONOR DE LA RUTA EUROPEA DE L’OLIVERA, i per això vindran a participar els responsables de la Ruta i també del Consell d’Europa.

1/12/19 – 1r. Dia Mundial de l’Olivera (a la part valenciana). Recorregut en cotxes per oliveres de Canet lo Roig, la Jana, Traiguera i Sant Jordi. També un tast d’olis al Santuari de la Font de la Salut i dinar a la Casa dels Capellans per 25€.

6/12/19 – 2n Dia Mundial de l’Olivera (a la part catalana). Recorregut en cotxes per oliveres de Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Ulldecona i la Sénia. També un tast d’olis al molí de la Cooperativa de Godall i dinar al restaurant l’Antic Molí (25€).