• La Consellera de Sanitat, Ana Barceló desconeix la gran problemàtica de l’Hospital Comarcal de Vinaròs i no va visitar aquest centre hospitalari en la seva recent visita a Benicarló

En la recent visita de dimecres passat 11 de desembre, a Benicarló, d’Ana Barceló, Consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana, no es va interessar per la gran i preocupant problemàtica existent a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

També va expressar el seu malestar i la seva indignació Andrés Martínez, alcalde de Peníscola a el conèixer les declaracions que la Consellera va fer al Centre de Salut.

Cal recordar que Ana Barceló, arribava a Benicarló al voltant de l’migdia, i va mantenir una reunió amb l’alcaldessa i l’equip de govern, reunió en la qual es trobava també una regidora de l’oposició (PP) i que no va tenir accés a la reunió de treball, de la qual desconeixem els temes que es van tractar.

Si sabem, que la Consellera va anunciar després de la reunió al Saló Noble de l’Ajuntament, l’ampliació de dues sales per al personal de l’Ambulatori, que a el parer de poc serviran aquests espais, ja que hi ha una gran falta de personal, tant sanitari com administratiu, a la població de Benicarló que ha anat en ascens i el personal en descens.

La Consellera també es va reunir amb alcaldes i regidors de PSOE-PORTS en aquesta visita, però es va oblidar, o potser cal pensar que no va tenir temps de visitar “in situ” l’Hospital Comarcal de Vinaròs, a què a a el dia d’avui, encara no coneix i no ha visitat.

La Junta de Personal de l’Hospital Comarcal de Vinaròs, es va assabentar de la visita de la Consellera per la premsa i xarxes socials, a l’igual que són sabedors que des de l’1 d’agost, ja compten amb la nova gerent de l’Hospital Comarcal, Vanesa Jorge , la directora econòmica María Teresa Vidal i el subdirector mèdic de el Departament de Salut de Vinaròs, David Blasco. Aquesta gerent a data d’avui, encara no s’ha presentat ni ha informat de la mateixa, a la junta de personal.

La indignació a l’Hospital és màxima, ja que en aquest centre hospitalari, hi ha molta manca de personal, un mal funcionament per la manca de personal laboral i unes llargues llistes d’espera, fins i tot hi ha llistes que estan tancades des de fa mesos i es desconeixen quan les obriran.

Una de les especialitats que major llista d’espera té a hores d’ara, a data d’avui, a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, és Traumatologia, així ho manifestaven pacients que porten mesos i fins i tot mes d’un any, esperant ser citats per a la visita. El Cap de Traumatologia no podia dissimular el seu malestar davant aquesta situació i ens manifestava que estudiaran en aquesta especialitat, la viabilitat d’un pla de xoc amb altres hospitals de la comunitat.

Un altre problema en què també ens trobem actualment a l’Hospital de Vinaròs, és la manca d’anestesistes, entre altres moltíssimes mancances que podríem anar citant.

Li preocupa realment la gran problemàtica de llistes d’espera (cites i quirúrgiques) a la Consellera de Sanitat, Ana Barceló?

Pensa estudiar amb urgència tots els problemes existents a la comarca de l’Maestrat-Ports ?.
Perquè com bé deu saber, la Sanitat és vital.