Programa de la visita dels Reis d’Orient a Benicarlo

0
  • Dissabte, 5 de gener de 2019

17.30 h

Xocolatada per animar l’arribada dels Reis d’Orient.

Lloc: pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Bar Restaurante San Rafael i Panadería Sergio.

18.30 h

Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient al Port de Benicarló. Recepció i benvinguda de l’alcaldessa, regidors, la reina, dulcinea i les dames de les Festes.

Lloc: Port pesquer de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Acompanyaran la cercavila els patges dels Reis d’Orient, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i diversos grups d’animació. Recorregut: av. del Marqués de Benicarló, av. de Méndez Núñez, pl. de la Mare Molas, c. del Doctor Ferran, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Junta Local Fallera, Policia Local, Guàrdia Civil, Consorci Provincial de Bombers del Baix Maestrat, Coordinadora de Penyes, Casa Pitarch, Agromotor, Creu Roja, Centro Óptico Eva Marín i IFF.

20.15 h

Visita de Ses Majestats els Reis d’Orient al Naixement de l’Ajuntament i tradicional discurs des del balcó.

Lloc: Ajuntament de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.

00.00 h

Ball del Tortell de Reis. Orquestra Platea. Consulteu ubicació de la carpa a les xarxes socials Festes de Benicarló.

Organitza: Comissió de Festes.

 

  • Diumenge, 6 de gener de 2019

10.00 h

Entrega de regals per Ses Majestats els Reis d’Orient. Els Reis entregaran els regals als xiquets que ho hagen sol·licitat prèviament. Els patges reials installaran un punt de recollida de sol·licituds el dia 29 de desembre, al punt que hi haurà a Benicarlàndia, al llarg de tot el dia.

Lloc: Magatzem de la Mar. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Junta Local Fallera.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here