NOTA DE PREMSA

Agosagats i Ameiba, aquests han estats estat els dos projectes més votats de la segona edició del concurs “Teixim iniciatives Populars”. 

El passat divendres en un acte públic es va realitzar l’obertura de l’urna per a procedir al recompte de vots i així conèixer el resultat del procés de votacions que, cal recordar, s’havia iniciat unes setmanes abans i en el qual han participat  138 persones del nostre municipi, un reflex de la bona acollida que ha tingut el concurs entre la població.

A través del “Teixim iniciatives Populars”, la CUP Alcanar – les Cases retorna a les associacions i entitats locals els diners que el regidor cupaire, Xavi Queralt, ha cobrat pels plens extraordinaris celebrats durant els exercicis 2017 i 2018.

Des de la CUP volem aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a totes aquelles persones que han participat d’aquest procés, tant a les que amb el seu vot han escollit quins havien de ser els projectes guanyadors com a  aquelles que ho han fet a través de les quatre entitats participants presentant un projecte. 

Com ja vam anunciar fa unes setmanes la CUP Alcanar – les Cases es presentarà a les eleccions municipals d’aquest mes de maig i entre els seus objectius hi ha el de poder continuar impulsant iniciatives d’aquest tipus, per tal d’enfortir el teixit associatiu del nostre poble.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here