A Vinaròs ens ha deixat Amparo Puig Peña E.P.D.

0
  • La tarda de dijous 22 de març, ens deixava Amparo Puig Peña, a l’edat de 58 anys després d’una llarga i dura malaltia.

 

Multitud de familiars, amics, companys i vinarossencs, s’han acostat al llarg de tota la tarde del dijous i del matí d’avui divendres a donar el condol al “Nou Tanatori” i per la tarda a la Missa Funeral dels centenars que s’han volgut acomiadar, a l’Església Arxiprestal, del cos sense vida d’una gran persona com ha estat Amparo.

Des del moment en què naixem estem condemnats a morir, però no sabem quan arribarà aquest moment ni quan. Si serà aviat, si tindrem la sort d’arribar fins a la nostra vellesa i veure moltes generacions.

És per això que quan es perd un ésser estimat, com ha estat ara Amparo, a tots ens costa entendre i acceptar la seva partida, costarà acostumar-nos a fer la nostra rutina diària sabent que aquesta persona que hem estimat, com ha estat Amparo i amb tanta empremta que ens ha deixat massa aviat i que ara mai més estarà ja entre nosaltres.

Amparo va ser una persona lliurada a la docència. Gran Mestra de professió. També va ser una gran i bona Catequista de l’Església Arxiprestal i cambrera de la “Mare de Déu”, participant sempre activament en l’organització del quart centenari de la relíquia de Sant Sebastià, sempre disposada, com molt bé ha dit Mossèn Emilio Vinaixa en el seu enterrament.

Defensava la nostra llengua i els costums com a bona vinarossenca de naixement. Gran defensora i lluitadora en les desigualtats socials.

Gran esposa, mare, germana, amiga i confident. Ara família heu de trobar en el dia a dia, en les vostres abraçades i paraules, tot el consol.

Sant Sebastià i Vinaròs “troset de cel” segur que l’ha acollit amb els braços oberts.

Descansa en pau Amparo i el més sincer condol del DM, a la família, amics i coneguts per aquesta gran pèrdua.

A la sortida de l’església, la Muixeranga, ha acomiadat Amparo.

 
Juanvi G. 
 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here