Nota de premsa

  • Lluís Batalla:” A més,s’han d’habilitar línies d’ajuts per als ciutadans , i que no resulte gravòs anar a d’altres piscines”

 

29/11/2017

La pèrdua de la que anava a ser Piscina municipal, pèrdua de la qual sembla que tots al govern s’han rentat les mans,demana solucions polítiques immediates ja que s’agreuja la situació de les persones, clubs esportius i entitats que es podrien beneficiar d’aqueixa instal.lació en la que tantes il.lusions teníem tots.

Mentre cert món polític es preocupa en despistar i dir que “no cal buscar culpables”, a ACORD CIUTADÀ sí ens preocupen els agreujats i ens preocupen els efectes col.laterals que han causat aquells que no han sabut ni han volgut gestionar-ho.

Si algú vol evitar la seua responsabilitat assenyalant als enemics naturals, ja s’ho faran. ACORD CIUTADÀ busquem des del moment en que es diu que es perd la piscina solucions immediates. Ja sabem perquè ha passat,la pregunta següent és: I ara què?

No anem a dir què hauria de fer el govern, que ja ho hem vist, sinó que volem dir què faria ACORD si estigués al govern.

 

Què fer a mig termini?

Si s’ha reconegut públicament que l’Ajuntament pot assumir la diferencia de preu entre la despesa que aportava GVA i la piscina que aquell volia fer, està clar que és el moment de parlar d’un nou projecte de piscina finançat per l’Ajuntament. Si té capacitat de reserva de fons,si té capacitat d’endeutament, tot és possible.

 

Què fer a curt termini?

a)Tenim clar a ACORD CIUTADÀ que, com Ajuntament, assumiria en la seua totalitat durant un temps, mentre no haja un nou projecte Piscina municipal, les despeses que les entitats i clubs esportius han d’assumir ara mateix per utilitzar la piscina privada ja que parlem d’un perjudici econòmic creat per qui governa. Estem parlant de quantitats perfectament assumibles. La part formativa, educativa i d’integració social que té l’esport s’ha de preservar .

  1. b) Estudiar habilitar Ajuts de transport interurbà, per a utilitzar la piscina de poblacions veïnes,i alliberar de saturació l’actual piscina privada, així com ajuts per pagar les quotes d’usuaris de Vinaròs
  2. c) Estudiar ajuts de transport per anar des dels centres educatius a la piscina de Vinaròs en horari lectiu, a fi d’incloure activitats aquàtiques com activitat curricular.

 

Des d’ACORD CIUTADÀ demanem responsabilitats però també donem solucions.