Lluís Batalla: “ Si al desembre van acceptar una Comissió d’investigació, “perquè no tenien res a amagar”, hem de pensar que ara sí hi ha coses a amagar, i se l’han carregada”

 

01/05/2017

ACORD CIUTADÀ  estem escandalitzats i perplexes després que, al plenari d’abril, l’equip de govern municipal rebutgés la creació d’una Comissió de Transparència Ciutadana, formada per veïns i veïnes de la Costa Nord, sud i Ermita, destinada a aclarir el procès de retirada del repartiment de correu ordinari.

 

En paraules de Lluís Batalla, portaveu del Grup Municipal ACORD: “ No és tan sols pel fet que ens presentessin una esmena de substitució a la totalitat 10 minuts abans de començar el plenari, sinò l’excusa de que era degut a la resolució de la reclamació presentada per l’Ajuntament.”. La manera de maniobrar de l’equip de govern recorda vells temps: “Pensàvem que l’obscurantisme havia passat, i ens vam trobar amb una esmena que l’únic que buscava era que no es fes la Comissió de Transparència Ciutadana”.

 

Des d’ACORD CIUTADÀ es va recordar que al mes de desembre(Diariet 3/12/2016), el govern municipal va acceptar una Comissió d’Investigació pels Viatges a Londres i Roma de part dels regidors, i van dir a boca plena “porque no hay nada que esconder”. La conclusió és ben clara: si ara l’han rebutjada, hem de pensar que oculten alguna cosa? És este el Govern de la Transparència?

 

L’honestedat és un valor humà consistent a comportar-se amb coherència i sinceritat amb un mateix i d’acord amb els valors de la veritat i la justícia. Amb el tema Correos el govern de Podem-PSOE i Compromís no ha actuat honestament. I no és la primera vegada.