• Amb la instal·lació dels nous panells informatius, acaba la primera fase de senyalització turística del patrimoni de la Jana.
  • L’any 2017 l’Ajuntament de la Jana ha rebut 12.434,35€ en subvencions de la Generalitat Valenciana: 4.415,48€ de l’Agència Valenciana de Turisme per a la primera fase de senyalització turística, 4.366€ de la Conselleria d’Economia per a la Fira d’Octubre, 2.752,87€ per al foment del valencià i 900€ per a la 3a nit de la música valenciana, estes dos últimes de la Conselleria d’Educació i Cultura.

Els operaris de l’Ajuntament de la Jana han estat esta última setmana instal·lant la senyalització turística del patrimoni arquitectònic de la Jana. Concretament en l’església de Sant Bartomeu, el
campanar i la Pedralta en la Plaça, l’església del Carrascal, la capella del Cementeri, la font de llavar, l’ermita de Santa Anna, l’ermita de la Puríssima i el Palau Borrull. “Durant el 2017 hem estat treballant en la promoció turística del patrimoni de la Jana, vam començar amb l’elaboració d’una guia turística, després vam fer un tríptic conjuntament amb la Conselleria de Cultura i finalment hem instal·lat estos panells informatius que donaran una informació molt completa a les persones que visiten la Jana”, ha indicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova.

Cal indicar que esta primera fase de senyalització turística ha estat subvencionada en un 60% per l’Agència Valenciana de Turisme, per tant l’Ajuntament només ha hagut de pagar una part del cost de la senyalització, cosa que ha permès poder ampliar el número de llocs senyalitzats “Ja estem treballant en el projecte de la segona fase de senyalització turística, que consistirà en la senyalització de les entrades del poble, la Roureda de l’Engolidor, tres rutes de Senderisme al llarg del terme de la Jana, alguns elements del patrimoni agrari rural i potenciar la marca “la Jana, terra d’oliveres mil·lenàries” com a destí de turisme mediambiental i sostenible” ha conclòs Àlex Vilanova.