Des del 4 de novembre fins al 4 de desembre, Peníscola ha acollit les jornades “Novembre és Benestar Social”. La regidora responsable de l’àrea, María Jesús Albiol, ha valorat molt positivament les activitats organitzades i ha destacat “la importància de donar visibilitat a problemàtiques i qüestions que ens afecten a tots”. La iniciativa, impulsada des de l’àrea de Benestar Social, “ha comptat amb múltiples activitats per a tots els públics i trams d’edat, atenent que tots estem implicats en la prevenció de determinades conductes i el foment de bones pràctiques i actituds”, ha afegit Albiol.

Les xarrades, tallers i cursos han estat enfocats a tractar temes socials molt vairats, com les malalties de transmissió sexual, les xarxes socials i els adolescents, la funció de la treballadora social sanitària o la prevenció de substàncies. La infància, l’adolescència, la lluita contra la violència de gènere i la tercera edat han sigut els grans eixos vertebradors d’aquest conjunt d’activitats, “temes que interessen a tota la població en general, per la qual cosa valorem molt positivament la celebració, un any més, d’aquestes jornades”, ha subratllat la regidora. 

Emmarcat també dins de la celebració d’aquestes jornades i en commemoració del Dia Internacional per la Tolerància, l’ajuntament de Peníscola va presentar, amb els municipis veïns de Benicarló i Vinaròs, el vídeo “Antirumors”, un projecte llançat per a sensibilitzar i donar visibilitat a les greus conseqüències dels estereotips socials.