NOTA DE PREMSA ACORD CIUTADÀ

 

 

Lluís Batalla ha fet extensiu l‘agraïment als mitjans de comunicació per ser fonamentals en donar veu als veïns i veïnes afectats.

 

07/06/2017

En relació a la notícia rebuda a les últimes hores on la Comissió Nacional del Mercat de la Competència (CNMC), malgrat rebutjar el recurs presentat per l’Ajuntament , ha decidit obrir un nou expedient on reconsideraria la seva decisió de no repartiment de correu ordinari , volem expressar des d’ACORD CIUTADÀ la nostra satisfacció i agraïment per aquesta postura.

 

ACORD CIUTADÀ no va a entrar a qualificar la torpesa i desídia viscuda de qui ara governa i de qui ha governat la ciutat, en aquest tema. Celebrem en positiu que la CNMC haja anteposat el restabliment del servei públic per damunt del que la Llei de Procediment administratiu li permetia fer vista la no resposta des de Vinaròs. Desitgem que Correos confirme aquesta actitud en positiu de la Comissió Nacional.

 

ACORD CIUTADÀ considera una provocació infantil les declaracions fetes ahir en compareixença pública des de l’equip de govern. No entrarem al joc perquè estem en política per demostrar maduresa, preocupació pel poble, lluita, responsabilitat, i no infantilisme en penjar-se medalles i treure-li-les a uns altres. No és el nostre Joc.

 

Finalment, volem fer extensiu l’agraïment a tots els mitjans de comunicació per ser fonamentals en donar veu als veïns i veïnes afectats que es van aixecar en protesta, i en donar-los el ressò que es mereixien.