• Lluís Batalla: “ La nostra opció sempre ha estat la remunicipalització del màxim de serveis possibles i ara paguem les màquines i paguem poder aparcar”

 

3/09/2018

El govern municipal de Podem-PSOE i Compromís va decidir al plenari d’agost que els diners del poble estan molt bé per estalviar despeses a les empreses privades. D’aquesta manera es destinaran 36.000 € per comprar 5 màquines cobradores de la zona blava. L’alegria en gastar diners públics no s’entén d’entrada perquè no són màquines que han fallat o estan avariades.

Els principals arguments del govern han anat des de allò que diuen Edat Útil de les màquines(un absurd perquè si funcionen sempre són útils, tinguen els anys que tinguen), o que posar el comprovant al cotxe “és una molèstia per als usuaris perquè els toca tornar al cotxe, i des del mòbil ho podran fer” etc, unes excuses més que uns arguments ja que tenir 29 màquines, un numero tan limitat per a tota zona blava, t’obliga a desplaçar-te vulgues o no, i si, a més no estàs avesat en les noves tecnologies i eres gran, t’hauràs de desplaçar igual.

Fa sis mesos quan va entrar la nova empresa privada sabia perfectament quin material es trobava. No arribarem a Nadal, i l’empresa privada ja ha tingut el primer obsequi del govern que volia municipalitzar-ho tot.

I des d’aquest govern es tornen a tancar en banda, repetint incansablement unes poques veritats i moltes mentides, perquè és veritat que la zona taronja es va eliminar, però no és cert que s’ha recuperat la primera mitja hora als pàrquings soterrats, ja que abans podies entrar i sortir moltes vegades al dia, i ara només tens gratuïta la primera vegada que entres. Tenim ara mateix el preu de la zona blava per hora més cara que abans, i no més barata; diuen que pots aparcar 15 minuts per 10 cèntims per fer gestions ràpides. On? a l’Ajuntament? Als bancs del carrer Socors i doctor Santos? Estem parlant de carrers amb poca oferta de places.I també falten a la veritat quan diuen que la zona blava està pensada per afavorir al comerç obligant a moure els cotxes del seu lloc d’aparcament, i van i la eliminen els dissabtes per la vesprada.

És conscient este govern del mal que fa al comerç? No només, amb el pressupost més gran de la història de Vinaròs, no s’ha fet cap tipus de política fiscal cap al nostre comerç, que resisteix com pot davant de les grans superfícies, sinò que l’ han volgut xafar més eliminant la zona blava els dissabtes per la vesprada. Una eliminació que mai va ser consultada al sector més afectat. Van prometre moltes coses els del govern fa tres anys a les campanyes electorals, i no tot s’hi val per arribar al govern.

L’opció d’ACORD CIUTADÀ sempre ha estat la remunicipalització del màxim de serveis possibles i ara el poble paga les màquines i paga poder aparcar.