Activitats del Club Esportiu Vinaròs 16-12-2018

0
  • CROS DE LA VALL D’UIXÒ

DOS PODIS PER ALS ATLETES DEL CE VINARÒS

Aquest diumenge 16 de desembre s’ha celebrat el Cros de La Vall d’Uixò; la carrera forma part del Circuit Autonòmic de la FACV i el Circuit de la Diputació de Castelló de camp a través, i a més era Campionat Provincial individual per a categories escolars; per participar a la competició, s’hi han desplaçat molts atletes de diverses categories del nostre club.

Els resultats més destacats han estat el 2n lloc de Júlia Mateu a la categoria aleví femení, tant pel que fa al Cros com al Campionat provincial.

A la categoria infantil femenina, la nostra atleta Aya Ameskour ha arribat en una meritòria 5a posició al Cros, que li valia a més el subcampionat al Circuit provincial.

 

La resta de paticipants han estat:

Benjamí M: Pau Segura.

Aleví M: Ferran Forner, Ferran Jaime.

Aleví F: Júlia Mateu, Elena Arroyo, Lola Ocaña.

Infantil M: Unai Rio, Alex Segura.

Infantil F: Aya Ameskour, Martina Contreras, Àgueda Cid, Marta Zaragozà, Clàudia Arroyo.

Cadet F: Carla Moya, Lucia Contreras.

Màster M: Emilio Querol.

Màster F: Maribel Arenós, Ma José Gimeno.

 

  • CAMPIONAT PROVINCIAL ESCOLAR DE PROVES COMBINADES

JÚLIA MATEU, CAMPIONA PROVINCIAL

El dia anterior al Cros, a les pistes d’atletisme Gaetà Huguet de Castelló, es va disputar el Campionat Provincial Escolar de Pista coberta en la modalitat de proves combinades, al qual hi van participar només dues atletes del CEVinaròs, ja que la resta estaven inscrits al Cros de La Vall.

Cal destacar la victòria de Júlia Mateu, en la categoria aleví femenina (Sub12), després de disputar les proves de 60m tanques, llançament de pes i salt de llargada, davant una dura competència de les atletes del Playas de Castellón i l’Escola Diputació.

També va competir la cadet (Sub16) Luz Altaïr Cid, que va aconseguir millorar la seva marca personal en salt de llargada (4’74m), i registres interessants per al moment de la temporada en alçada, pes, 60m tanques i 600m; finalment va aconseguir la 15a plaça al campionat entre les 30 participants.

  

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs.                

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here