TERCERES PROVES D’ACCÉS AUTONÒMIC DE CATEGORIES INFANTIL I MAJORS A CASTELLÓ 20.06.2021

Diumenge passat, 20 de juny, a la piscina olímpica de Castelló, varen tindre lloc les terceres proves d’accés autonòmic de les categories infantil i majors amb la participació de 14 clubs.

El CNB, dirigit per Carla Cornelles, va presentar un equip de 10 nedadors: Sara Martín, Alba Rodríguez, Henar Àvila, Anna Drago, Julia Roca, Alicia Harris, Héctor Castillo, Rafa Vinuesa, Alejandro Rodríguez i Yeray Ibáñez.

Els nostres nedadors, tot i esforçar-se al màxim, varen patir la manca d’hores d’entrenament derivades del tancament de la piscina municipal (ja porta 15 mesos), a l’enfrontar-se a la, sempre exigent, piscina de 50 metres.

Els seus resultats, aixina, estigueren influïts per eixa circumstància limitant.

CAMPIONAT PROMOCIÓ D’ESTIU DE NATACIÓ ARTÍSTICA A BENIMÀMET 19-20.06.2021

El passat cap de setmana 19-20 de juny, a la piscina de Benimàmet, l’equip de natació artística del CNB va participar al campionat de promoció d’estiu de natació artística. Les nostres entrenadores, Sílvia Mata i Verònica Soriano presentaren un equip de 12 nedadores: Aitana Ahicart, Ivet Lluch, Noray Sànchez, Laia Torrent, Gabriela Cortés, Mar Gómez, Lucía Martínez, Vera Torrent, Elsa Forés, Martina Martínez, Sara Sànchez i Lucía Sayago que participaren en figures i rutines de categoria prealeví, aleví i infantil.

Totes les nadadores van demostrar una gran actitud i el gran treball es va vore reflexat en els resultats:

  • – Noray Sanchez Soriano. Medalla d’or en figures prealeví .
  • – Aitana Ahicart i Noray Sànchez, medalla de plata en duo prealeví.
  • -Mar Gómez i Noray Sànchez (reserva Lucia Martínez), medalla de plata en duo aleví.
  • -Elsa Forés i Sara Sànchez (reserva Lucia Sayago), plata en duo infantil.
  • – Aitana Ahicart, Noray Sànchez, Mar Gómez, Lucia Martínez, Vera Torrent i Gabriela Cortés, medalla de bronze en combo aleví.
  • – 5ª posició en combo infantil( Martina Martínez, Sara Sànchez, Lucía Sayago, Elsa Forés, Noray Sànchez y Mar Gómez).
  • Debut de Laia Torrent i Ivet Lluch, en figures prealeví.

Moltes felicitats a totes, per l’ esforç i dedicació i també a les famílies que cada dia ens animen a continuar gràcies al seu suport. S’ha de tindre present, que la natació artística és un esport que requereix moltes hores d’entrenament i que al nostre poble, actualment, no hi ha infraestructura que done accés al mateix.