2º CONTROL PROVINCIAL MÀSTER A LA PISCINA MUNICIPAL DE CASTELLÓ 28.11.2020

Dissabte 28, a la piscina municipal de Castelló, 3 representants de la secció Màster del club Natació Benicarló, participaren al segon control màster provincial.

Els 3 veterans nedadors, Miguel Piñana (200 estils i 400 lliures); Jordi Curto (200 estils i 200 papallona) i Paula Bretó (100 i 400 lliures) demostraren la seua implicació amb el CNB i il·lusió competitiva tenint presents les tremendes dificultats que estan passant per a entrenar pel tindre tancada la nostra piscina municipal.

 

2º CONTROL PROVINCIAL A LA PISCINA PROVINCIAL DE CASTELLÓ 28.11.2020

L’equip del CNB va tornar a competir Dissabte 28 de Novembre, després de molts mesos sense poder fer-ho, al segon control provincial a la piscina provincial de 25 metres de Castelló.

Dirigits pel tècnic Dani Sorlí, es va presentar un equip de 16 entusiastes nedadors: Óscar Balaguer, David Balaguer, Rafa Vinuesa, Henar Ávila, Joana Bel, Sara Troncho, Alicia Harris, Sara Martín, Noemí Verge, Alba Rodríguez, Julia Roca, Diego Pérez, Héctor Castillo, Yeray Ibáñez, Anna Drago i Elia Roig.

Lamentablement, les circumstàncies precàries que envolten actualment l’equip els impedeixen entrenar amb normalitat a l’igual que passa amb les altres seccions del club. 

Aixina, les marques que poden aconseguir no poden ser proporcionals a l’esforç tan gran que estan fent els nedadors. 

En qualsevol cas, encara hi hagueren millores de marques personals i Henar Ávila va fer uns meritoris 2.34.78 M a la prova dels 200 esquena que la fiquen als primers llocs del rànquing històric del CNB.

Els continuats retards, promeses i aplaçaments en la gestió de la crisi de la piscina municipal per part de l’ajuntament de Benicarló, han fet molt de mal esportivament al club. Molts nedadors han abandonat l’esport; altres, s’han canviat de club i han marxat al del poble veí. L’estructura de les categories benjamí i aleví està arruïnada i els nedadors d’eixes edats eren la base del futur competitiu del club. 

Tot el desastre que s’ha produït, encara pot ser pitjor si l’ajuntament no ens dona solució d’una vegada i facilita que el que queda del club puga tornar a entrenar a la piscina municipal que ja fa 8 mesos que té tancada.

L’equip s’aguanta actualment perquè hi ha nedadors que han preferit ser fidels al club anant en contra del seu legítim interès esportiu personal, tot i saber que el seu rendiment baixaria al no poder entrenar en condicions. 

És per estos nedadors i pels seus pares, que s’ho mereixen tot i més, pel que la junta del club intenta fer tot el que pot per a que no desaparega l’entitat, per a que els més de 30 anys d’història del club no acaben per a sempre. 

Si tot este procés, per desgràcia, finalitza amb la mort del club, caldrà tindre ben clar quins hauran estat els principals responsables, que no son altres que els que no han demostrat eixa capacitat política de prendre decisions operatives quan calia fer-ho. Després, ja serà massa tard.

www.clubnataciobenicarlo.com